head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya Belediyesi, Alanya’yı yeni imar yolları açarak daha konforlu ve rahat ulaşım ağına kavuşturuyor. Yakın zamanda hizmete sunulan Tosmur Mahallesi ile Yeni Çevre Yolu’nu kapsayan Portakal Caddesi’nin Yeni Çevre Yolu bağlantısından Karakocalı ve Oba istikameti doğrultusunda yeni imar yolunun açımına başlandı...

portakal yolları 2 f8f02
ALANYA, TOSMUR, KARAKOCALI VE OBA GÜZERGAHLARINI KAPSIYOR...

Alanya belediyesi, kentin gelişimi ve sosyal hayatın canlanması adına yürüttüğü hizmet ve yatırımlara aralıksız devam ediyor. Birbiri ardına kent genelinde imar yollarını açarak sosyoekonomik hayata büyük katkı sağlayan Alanya Belediyesi, yine Oba Mahallesi için çok önemli olan ve Karakocalı Mahallesi’nden Oba Stadyumu’na bağlanacak olan 20 metre genişliğindeki imar yolunu açma çalışmalarına başladı.

portakal yolları 3 74850

Yeni Çevre Yolu Portakal Caddesi, Karakocalı ve Oba Mahallesi’nden Oba Stadyumu yoluna bağlanacak 20 metre genişliğindeki imar yolu, başta Oba olmak üzere Alanya’da ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak.

BAŞKAN YÜCEL, “YENİ YOL ALTERNATİF BİR ULAŞIM KOLAYLIĞI SAĞLAYACAK”...

Yol projesi hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, imar yolunun özellikle bölge için alternatif bir ulaşım kolaylığı sağlayacağını belirterek; “İlk aşamada Karakocalı Mahallesi ile Oba bağlantısı yapılacak. İkinci aşamada ise Oba Stadyumu’na kesintisiz ulaşım için çalışmalara başlayacağız. Çalışmamamız tamamlandığında Tosmur çevre yolundan Oba Stadyumu’na kadar kesintisiz bir ulaşım güzergahını Alanya’mıza kazandırmış olacağız.” dedi. 

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler