head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediyesi, mahallelerde imar yolu açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Fen İşleri ekipleri, Konaklı Mahallesi’nde Talat Efendi Sokağı Turgut Reis Caddesi’ne bağlayan yeni bir yol daha açıyor...

konaklıya yeni yol 2 205de

Alanya Belediyesi, yol ve altyapı çalışmalarını tüm mahallelerde sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri bu kapsamda Konaklı Mahallesi’nde, Talat Efendi Sokağı Turgut Reis Caddesi’ne bağlayan yeni bir yolu açma çalışmalarına başladı. 10 metre genişliğindeki imar yolu çalışmaları kapsamında yol güzergahındaki dereye 120 metre uzunluğunda 2x2 ebatlarında kutu menfez yerleştiriliyor. Çalışma sonrası Talat Efendi Sokak Turgut Reis Caddesi’ne bağlanmış olacak.

konaklıya yeni yol 3 c9340

YÜCEL: “ALTERNATİF ULAŞIM GÜZERGAHLARI OLUŞTURUYORUZ”...

 Mahallelerde alternatif ulaşım güzergahları oluşturmaya devam ettiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Ekiplerimiz Konaklı Mahalle’mizde yol açma çalışmaları kapsamında menfez yerleştirme işlemlerini sürdürüyor. Tüm yatırım ve hizmetlerde olduğu gibi ulaşım altyapısında da çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz.” dedi.  

konaklıya yeni yol 4 bbd2a

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler