head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediyesi, geçtiğimiz hafta sıcak asfaltını tamamlayarak hizmete açtığı Sugözü ve Stat Caddeleri’ni kapsayan yeni Prestij Caddesi’ndeki orta refüjü zakkum çiçekleri ile donattı...

zakkum 2 7c708

Başkan Yücel, “Trafiği rahatlatmak için çift yön olarak hizmete sunduğumuz cadde, Alanya’nın en önemli giriş ve çıkış noktası oldu. Caddenin önemine uygun olarak en güzel şekilde peyzajını yapıyoruz.” dedi.

zakkum 3 5d543

 

Alanya Belediyesi alt ve üstyapısını tamamladığı caddeleri güzelleştirmeye devam ediyor.

 

Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarla Sugözü ve Stat Caddeleri’ni içine alan yeni Prestij Caddesi’nde peyzaj çalışmaları sürüyor. Cadde üzerinde bulunan orta refüjler zakkum (Nerium oleander) çiçekleri ile donatılıyor.

zakkum 4 b3dc0

Çift yön olarak yeniden düzenlenerek hizmete açılan yeni Prestij Caddesi, şehre en önemli giriş ve çıkış noktası oldu. Alt ve üst yapı çalışmalarıyla baştan sona yenilenen cadde zakkum çiçekleriyle de daha güzel ve estetik bir görünüme kavuşturuluyor.

zakkum 5 0e409

Orta refüjde yürütülen peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarının kaldırımlarda da devam edeceğini söyleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Caddenin prestijine uygun olarak ağaçlandırmasını ve peyzajını yapıyoruz. Turizm kenti Alanya'ya yakışır şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi. 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler