head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yigit, Tam kapanma öncesi acılan pazar yerlerin de Ahmet bebek için yardim kampanyası yaparak,esnafından para topladı...

hasan yiğit ahmet bebek için 1 ad8e8

Pazarcı esnafları gönüllülük esasına göre katkıda bulundular.

hasan yiğit ahmet bebek için 2 8a66d

Alanya’da yaşayan SMA hastası bir buçuk yaşındaki Ahmet bebek için Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit’te harekete geçti. Pazar yerlerini eline aldığı yardım kutusu ile dolaşan Başkan Yiğit, esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.

hasan yiğit ahmet bebek için 3 3 25b95

Başkan Yiğit’e destek olarak kutuya para atan esnaf ve vatandaşlar duyarlı davranışından ötürü  Başkan Yiğit’e teşekkür ettiler. 

hasan yiğit ahmet bebek için 5 vatandaş f415d

Günün sonunda mutlu bir yorgunluk yaşadığını söyleyen Alanya Pazarcılar Odası  Başkanı Hasan Yiğit basına yaptığı açıklamada ; "Sağlığımız için,sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda, Ülkemiz 18 günlük kapanmaya giderken,Açılan tüm pazar yerlerimizde, Alanya Pazarcılar Odası ve değerli esnaflarımız olarak SMA hastası Ahmet bebek için bir destek kampanyası başlattık...
Gönüllülük esasına dayalı destek kampanyamıza destek her esnafımızdan geldi.
Soğuk sıcak ,yağmur Çamur demeden alınterinin her damlası ile kazancını helalinden kazanan Alanya Pazarcı esnafımıza bende başkanları olarak helal olsun diyorum. Her pazar tezgahı Ahmet bebeğe bir umut ,bir ışık oldu. Her bir üyemize ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi.

hasan yiğit ahmet bebek için 9 82b6a

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler