head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya’da duygulandıran tesadüf ölümün sessizliğinde yürekleri burktu...

ölen doktor 1 5c193


Alanya’da sosyal sorumluluk projelerinde sıkça yer alan, otizmin farkındalık oluşturması amacıyla da çaba gösteren Dr. Aliye Aydoğan, Dünya Otizm Farkındalık gününde toprağa verildi. 

ölen doktor 4 9bf5d

Lazer Göz Tıp Merkezi hekimlerinden, Fizik Tedavi Uzmanı Aliye Aydoğan geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetmişti. Göz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Gökhan Aydoğan’ın da eşi olan Aliye Aydoğan, Alanya’da sosyal sorumluluk projelerinde sıkça yer alıyordu. İki çocuğundan birisi otizmli olan Aliye Aydoğan, otizmin farkındalık oluşturması için de çaba gösteriyordu. Geçen pazartesi mesai sonunda geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeden talihsiz doktor, Dünya Otizm Farkındalık Gününde göz yaşları arasında toprağa verildi.

ölen doktor 2 d7b55

ORGANLARI BAĞIŞLANMIŞTI AMA ; BAĞIŞ UYGUN BULUNMADI...
Geçen Çarşamba beyin ölümü gerçekleşen Aydoğan’ın organlarının ailesi tarafından bağışlanma kararı alınmıştı.

ölen doktor 3 5d56b

Bu kararın ardından organ bağışı için Aliye Aydoğan'a Covid-19 tespiti için PCR testi uygulanacağı ve testin ardından Aydoğan'ın böbrek, kalp, karaciğer ve kornea organlarının bağışlanacağı belirtilmişti. Ancak Antalya Organ Nakil Merkezi Bilim Kurulu tarafından hastada sepsis ve çoklu organ yetmezliği geliştiği için organ bağışının uygun görülmediği belirtildi. Aydoğan Gürses Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Dönme Mevkii Aile Mezarlığında göz yaşları arasında toprağa verildi. 

KADER af2cb

 

 

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler