head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer; Alanya Pansiyoncular ve Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Demirci, Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak, Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuri Demir'i ziyaret etti...

KAYMAKAMDAN ODALARA ZİYARET 2 DEĞİRMENCİ 05b73
Ziyaretler ile ilgili olarak açıklama yapan Kaymakam Ürkmezer “Toplumsal hayatımızın yapı taşlarından olan Odalarımızın başkanlarına hem iade hem de istişare anlamında ziyarette bulundum. Özellikle Cumhurbaşkanımızın açıklamaları ile belirlenen kademeli normalleşmeye ilişkin görüş alışverişinde bulunduk.
Şehrimiz halen yüksek riski temsil eden Turuncu iller listesinde ve buna göre belirlenen bazı normalleşme adımları başladı. Ancak; bundan sonra önümüzde kırmızı kategoriye düşme riski veya sarı kategoriye çıkma ihtimali var. Bunlardan hangisi olacağına bizlerin tutum ve davranışları yön verecek. Burada da başta esnaflarımız olmak üzere hepimize görev düşüyor.

KAYMAKAMDAN ODALARA ZİYARET 3 BACAK a1105
Lütfen herkes belirlenmiş olan kurallara sıkı sıkıya uysun ve maske 😷 mesafe ↔️ ve hijyen 🧼 tedbirlerini elden bırakmasın, çevrelerine de bu konuda örnek olsun. Bu vesile ile bu zor dönemde hepimize destek veren tüm Oda’lara ve değerli başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi. 

KAYMAKAMDAN ODALARA ZİYARET 4 DEMİR ed9b2

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler