head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in batı bölgesine kazandırdığı Avsallar Kapalı Pazar Yeri hizmete açıldı.

AVSALLAR PAZARI MANŞET c907a

Başkan Yücel, Alanya’nın en büyük kapalı Pazar yeri olma özelliği taşıyan dev yatırım alanını ziyaret ederek, Pazar esnafına ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti... 

AVSALLAR PAZARI 8 5485e

AVSALLAR KAPALI PAZAR YERİ HİZMETE AÇILDI, BAŞKAN YÜCEL PAZAR ESNAFIYLA DUAYA KATILDI... 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, batı bölgesine söz verdiği kapalı Pazar yeri, tamamlanarak hizmete açıldı. Alanya’nın en büyüğü olarak inşa edilen Kapalı Pazar Yeri, birçok özelliğiyle de bölge halkının ihtiyaçlarını gidermesi için tasarlandı.

AVSALLAR PAZARI 2 4b6e7

Başkan Yücel bugün ekibiyle birlikte, Pandemi kurallarına göre yerleşen Pazar esnafını ziyaret etti. Başkan Yücel’e Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Yenialp ve Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal eşlik etti.

AVSALLAR PAZARI 1 e7719

5 BİN m² ALANA DEV YATIRIM...

Avsallar Mahallesi’ne bağlı 2917 parselde bulunan ve 4.720 m² alana inşa edilen Modern Kapalı Pazar Yeri’nde zabıta odası, ofis, mutfak, umumi tuvaletler, mescitler ve özellikle Kurban Bayramı’nda kullanılmak üzere küçükbaş hayvan kesimi için 1 adet kesimhane bulunuyor.

AVSALLAR PAZARI 3 811fe

BEREKET DUASINA KATILDI...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile ekibi ve Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, her Pazar açılışında rutin olarak gerçekleştirilen bereket duasına katıldı.

AVSALLAR PAZARI dua 93982

Duanın ardından tezgahları tek tek ziyaret eden Başkan Yücel, esnaflara hayırlı olsun dileklerini iletirken vatandaşlarla da sohbet etti.

AVSALLAR PAZARI 4 19dd6

Pazar esnafı ve Pazar ihtiyaçlarını gideren bölge sakinleri, yeni yapılan ve kullanıma açılan Avsallar Kapalı Pazar Yeri için Başkan Yücel ve ekibine teşekkürlerini iletti.  

AVSALLAR PAZARI SON d5600

 

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler