head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Lösemi teşhisi konulan Diş Hekimi Selen Utlu Akalın için Alanya da  kök hücre arayışı  devam ediyor...

Kan bağışı için Alanya Atatürk anıtı öninde ki Kızılay kan alma biriminde yine gönüllüler kan verdi.

selen teyzeleri 91ae2

TEYZENİN GÖZ YAŞLARI... 

Selen Utlu Akalın’ın teyzesi ve MHP Alanya İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Üyesi Meryem Utlu gözyaşları içinde Alanya ve Gazipaşa halkına çağrı yaparak; " Yeğenimin 5 yaşında bir oğlu var. Genç bir anne olan yeğenim de babasız büyüdü, küçük yaşta babasını kaybetti. Babasız büyüdü, evladının annesiz büyümesini istemiyor ve en büyük korkusu o. Yardımcı olursanız çok sevineceğiz. Herkesten destek bekliyoruz. Kök hücre bağışı denildiğinde organ bağışı bazen akla geliyor. Oysa sadece kan bağışıyla oluyor. Ülkemizde duyarlı olan herkes bulunduğu şehirde ki Kızılay birimine gidip,yeğenim Selen Utlu Akalın adına kan vererek bize umut olabilir" diyerek herkese çağrıda bulundu.

mhp selen için kan verdi eb1aa

BAŞKAN TÜRKDOĞAN'DA EKİBİ İLE SELEN İÇİN ALANDAYDI... 

MHP Alanya İlçe  Teşkilat Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile MHP'ye gönül verenler  Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde kurulan Kızılay çadırına gelerek kök hücre bağışında bulundu. 

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, “MHP Alanya Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Meryem Kanak Utlu'nun yeğeni 39 yaşındaki Diş Hekimi Selen Utku için lösemi hastalığına yakalandı. Çok hızlı yayılan bir hastalık, Türkiye genelinde uygun kök hücre bulunmadı. Dünya çapında tarama devam ediyor. Bizler de yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları olarak Atatürk Anıtı önünde kök hücre bağışında bulunuyoruz. Alanya'da yaşayan vatandaşlarımıza yarın Konaklı da Perşembe günü Mahmutlar ve cuma günü de Gazipaşa'da yapılacak kök hücre kampanyasına bekliyoruz. En kısa sürede kök hücre bulunacaktır inşallah. Acil şifalar diliyorum” dedi. 

selen vakti son c578e

 

 

HAYDİ ALANYA BİRAZ DAHA GAYRET...

Alanya merkez de kurulan Kızılay Kan çadırında bugün ( 2 Şubat 2021 ) ;

56 ünite kan,

37 kök hücre kan bağışı yapıldı.

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

 

 

 

Gazeteler