head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Gündoğar; “Bu süreçte başta öğretmenlerimiz, velilerimiz, öğrencilerimiz, idarecilerimiz ve eğitim tüm paydaşları ellerinden gelen fedakarlığı yaparak büyük bir gayretle çalıştılar, gayret gösterdiler.”... 

Eğitim Bir-Sen Alanya Temsilcisi Abuzer Gündoğar 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk dönemini sone ermesi sebebi ile bir açıklama yaptı. Gündoğar açıklamasına şunları söyledi; “2020/2021 Eğitim öğretim yılı yarıyıl tatiline 22 Ocak cuma günü gireceğiz. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde zorlu bir pandemi sürecinden geçiyor. Hayatın her alanında olduğu gibi eğitimde salgın sürecinden elbette etkilendi. Eğitime ''Uzaktan eğitimle'' devam ettik. Bu süreçte başta öğretmenlerimiz, velilerimiz, öğrencilerimiz, idarecilerimiz ve eğitim tüm paydaşları ellerinden gelen fedakarlığı yaparak büyük bir gayretle çalıştılar gayret gösterdiler. Eba'dan, whatsApp gruplarında gece gündüz demeden destek olup en üst düzeyde verim almak için uğraştılar. Bu konuda öğretmen, idareci, şef, memur, yardımcı hizmetlilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.”

“Lütfen kurallara uyalım”...

“Yapılan aşı çalışmaları ve alacağımız tedbirlerle birlikte inşallah ikinci döneme ''yüz yüze '' eğitime geçer, öğrencilerimiz okullarına, bizde öğrencilerimize kavuşuruz. Şunu unutmayalım ki, tedbirlere ne kadar uyar ne kadar titiz ve dikkatli davranırsak okullarımızın açılması da o kadar yakın olacaktır. Lütfen bugün dün olduğundan daha çok maske-mesafe-temizlik kurallarına uyalım. Bu vesileyle, öğrencilerimize, öğretmenlerimize iyi tatiller dilerim; daha sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle.”

 

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

Gazeteler