head
2183026 810x458 75f08
Salı, 23 Nisan 2024

Alanya'nın Avsallar mahallesi kapalı pazar yeri inşaatı ve düzenlemsi tamamlandı ve bugün resmen açıldı.

AVSALLAR KAPALI PAZARI AÇILDI 6 ADEM VE YİĞİT BAŞKANLAR 04446

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit

 

 

AVSALLAR KAPALI PAZARI AÇILDI 4 4b190

BAŞKAN YİĞİT,ADEM MURAT YÜCEL'E TEŞEKKÜR ETTİ...

Alanya  Pazarcılar Odası Başkan Hasan Yiğit, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e  Pazarcı esnafları adına teşekkür etti... 

Alanya'nın Avsallar Mahallesi sakinleri , o bölgede ki turizmcilerin ve hatta yerleşik turstlerin ve pazarcı esnafının talepleri doğrultusunda; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatları ile  projesi hazırlanan ve yapımına hızla başlanan  Avsallar Kapalı Pazarı açıldı.

AVSALLAR KAPALI PAZARI AÇILDI 2 214b7

Kapalı Pazar’ın ilk gününde Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit’de esnafın ve halkın sevincine ortak oldu ve açılıştaki yerini aldı. Pazarı gezen Başkan Yiğit, esnaflarla  ve alışverişe gelen vatandaşlarla görüşerek düşüncelerini öğrendi.

AVSALLAR KAPALI PAZARI AÇILDI 3 8daa1

Başkan Hasan Yiğit yaptığı bir açıklama ile kapalı pazarın açılmasında emeği geçen isimlere teşekkür etti. Başkan Yiğit, “Bugün Avsallar Kapalı Pazarımızı açtık.Görüştüğümüz esnaflarımız ve alışverişe gelen halkımız Alanya ya yakışan bir pazar olduğunu ve memnuniyetlerini dile getirdiler. Elbette de bende pazarcılar odası başkanı olarak ,özellikle esnafım adına çok mutlu oldum. yağmur-çamur derdi bitti. Alışverişe gelen halkımız da ıslanmadan ve yaz aylarında Güneş altında kalmadan alışverişlerini yapacaklar. Bildiğiniz gibi bu blgemizde çok turistik otellerimiz mevcut ve onlarda bu pazardan alışveriş yapıyorlar.Bu şık pazar yeri bizim aynı zamanda aynamız oldu.Allah’ın izniyle ve başkanımız Adem Murat Yücel sayesinde açılan pazar yerimizde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bütün esnaflarımıza ve halkımıza  hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi. 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler