head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediyesi’nin Kurban Bayramı’nda 4 ayrı noktada vereceği ücretsiz kurban kesim hizmeti için bu yıl ilk kez "randevu sistemi" devreye giriyor. Randevu süreci ise yarın başlayacak...


Alanya Belediyesi’nin Kurban Bayramı dolayısıyla;

--Doğuda Mahmutlar,

--Batıda Payallar,

--Merkezde Eşgilik Düğün Salonu,

Ve

--Gazipaşa Dolmuş Durağında vereceği ücretsiz kurban kesim hizmeti için son hazırlıklar, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce sürüyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuş, bu yıl COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) pandemisi tedbirleri gereğince kesimlerin randevu ile yapılacağını belirtti.

Ücretsiz kesim hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, 22-28 Temmuz tarihleri arasında Alanya Belediyesi internet sitesinden randevu oluşturabilecekler.

Pandemi süreci nedeniyle halk sağlığının korunması açısından girişlerde ateş ölçümü yapılacak ve sosyal mesafe kurallarına uyulması ile maske kullanımı zorunlu olacak. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurban vecibelerini yerine getirmeleri hususunda gerekli önlemler ise Alanya Belediyesi tarafından alınacak. Hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın ise randevu gün ve saatinde kesim yerlerine gelmelerini gerekmektedir. 

kurr 1 53136168448345408 cd794

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler