head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Bursa’ya atanan Yasin Emre, Ankara Yargıtay Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. Başsavcı Emre’nin bu görevi kendisinin talep ettiği ve Ankara’dan haberin az önce geldiği öğrenildi... 

Alanya’da göreve başladığı günden bu yana başarılı operasyonlara imza atan, suç odaklarına aman vermeyen Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi kararıyla geçen hafta Bursa’ya atanırken, Alanya’nın yeni başsavcısı Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin oldu. Edinilen bilgilere göre; Alanya’da başarılarıyla adından Ankara’da da söz ettiren, suç odaklarına aman vermeyen, özverili çalışmalarıyla Alanya’ya 5 yıldızlı turistik tesis kalitesinde yepyeni bir Alanya Adliyesi binası kazandıran Başsavcı Yasin Emre, aradan bir hafta geçmeden, HSK tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti Ankara’da çok önemli bir göreve atandı.

Yeni görevinin henüz kendisine tebliğ edilmediği Emre’ye bugün akşam saatlerinde ya da en geç yarın yeni görev yerinin bildirileceği de edinilen bilgiler arasında. 2017’dan beri Alanya’da 3 yıl boyunca başarılı çalışmalar yürüten, çete, suç örgütleri ve uyuşturucunun Alanya’da bitmesi ve Alanya’nın güvenli bir şehir olması noktasında etkin çalışmalarda başrol oynayan Yasin Emre, Alanya’da her kesimin takdirini kazandı.

Gazeteler