head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 21 Mart'ta kapatılan berberler ve kuaförler, bugün itibarıyla hizmete açıldı.Berber,kuaför ve güzellik merkezlerinde maske kullanımının zorunlu olmasının ardından ,Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Denetim Kurulu Başkanı Selman Arıkan 2000 adet maske dağıttı.

Alaiye kasaplarınında sahibi olan genç iş adamı Selman Arıkan,halkın her kesimine ve esnaflara yaptığı desteklerle hep yüreklerde... 

Sağlık Bakanlığının koyduğu kurallar çerçevesinde açılan Berber, kuaför ve güzellik salonlarında çalışanlar zorunlu olarak maske kullanacak, müşteriler işleme göre maskeyi çıkarabilecek.

Berber,kuaför Ve güzellik merkezlerinde maske kullanımının zorunlu olması Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Denetim Kurulu Başkanı Selman Arıkan’ı harekete geçirdi.Arıkan bugün faaliyete geçen berber- kuaför  ve güzellik salonu esnaflarına 2000 adet maske dağıtımı yaptı.Selman Arıkan ‘Esnaflarımızın ihtiyacı olduğu bu günlerde onların yanındayız, desteğimiz devam edecek’ dedi.

 

Gazeteler