head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Alanya’nın bayan siyasetçileri arasında yer alan İYİ Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Feridun Bahşi’nin danışmanı Meryem Aydoğan, 1.5 yıldır görev yaptığı TBMM’deki görevini bırakarak memleketine geri döndü...

Alanya'nın yakından tanıdığı Meryem Aydoğan, Alanya’da 19 yıldır sürdürdüğü Alanya Sulama Birliği Müdürlüğü görevini bırakıp siyaset yapmak için kolları sıvamıştı. 2015 tarihindeki 26.dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP)’den Antalya Milletvekili aday adayı olmuştu. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde 9. sıradan İYİ Parti Antalya Milletvekili adayı olan Meryem Aydoğan bu şekilde gündeme gelmişti.

Daha Sonra İyi Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Feridun Bahşi’nin danışmanı olarak görev alan Meryem Aydoğan, 1.5 yıl görev yaptığı TBMM’deki Ankara macerasına şimdilik nokta koyarak Alanya’ya geri döndü.

DANIŞMAN OLARAK GİTMİŞTİ...
19 sene Alanya Sulama Birliği Başkanlığında başarılı şekilde çalıştıktan sonra aday olup adaylığı sırasında da halkla olan iletişimi azmi ve çalışkanlığı ile toplum tarafından gıptayla izlenmişti. Seçimden hemen sonra işine geri dönen Aydoğan aynı listede Milletvekili Sayın Feridun Bahşi'nin teklifi üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisine danışman olarak gitmişti.

MERYEM AYDOĞAN: "ALANYA’YA GERİ DÖNDÜM" ...

Aydoğan, “Corona virüs nedeniyle Alanya'ya geri döndüm. Corona virüs nedeniyle Alanya'da ailemin yanındayım. Şu anda virüs nedeniyle evde kalmaya devam ediyorum. Hepimiz evde kalarak devletimize yardımcı olmalıyız. Tüm insanlığın virüsten bir an evvel kurtulmasını diliyorum. Vekilimizle Sayın Feridun Bahşi ile 2 aya yakındır çalışmıyorum. Bundan sonra birlikte çalışmayacağız. Alanya'da siyasi çalışmalarıma devam etmek istiyorum.” dedi.

Gazeteler