head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Antalya Valisi Münir Karaoğlu yaptığı açıklamada kara yolu, hava yolu, deniz yolu fark etmeksizin Antalya sınırlarına giriş yapacak herkesin 14 gün karantinaya alınacağını duyurmuştu...

Vali Karaoğlu bugün yaptığı yeni açıklamada  "karantinanın ekonomik faaliyetleri içeren ticari araçları ve işçi servislerini kapsamadığını" duyurdu.

 

Vali Karaoğlu yaptığı  açıklamada şunları söyledi...

“Dün aldığımız 2020/14 nolu kararımız ekonomik faaliyetleri içeren ticari araçları ve işçi servislerini kapsamamaktadır. Bunlar dışında kalan özel araçlar dahil, tüm araçlar için aldığımız karar geçerlidir”


Antalya Valisi Münir Karaloğlu, dün Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bugün aldığımız Hıfzıssıhha Kurulu 2020/14 Kararı ile her ne şekilde olursa olsun, (Karayolu, Denizyolu, Havayolu) Antalya'ya giriş yapacak kişilerin 14 gün süreyle ikametgâhlarında sıhhi gözlem altına alacağız” ifadelerini kullanmıştı. Bugün alınan kararla ilgili detayı paylaşan Karaloğlu “Dün aldığımız 2020/14 nolu kararımız ekonomik faaliyetleri içeren ticari araçları ve işçi servislerini kapsamamaktadır. Bunlar dışında kalan özel araçlar dahil, tüm araçlar için aldığımız karar geçerlidir. Tüm kararlar Antalya'mız için. Lütfen uyalım”

 

 

HABER:Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler