head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediye hoparlöründen anons yaparak vatandaşlara evde kalın çağrısı yaptı...

 

BAŞKAN YÜCEL SÜRPRİZ YAPTI...

Dünyayı ve ülkemizi kasıp kavuran ve dünya da 60 binden fazla ölüme ve bir milyon insanın hastalanmasına sebep olan Coronavirüs tedbirleri kapsamında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediye hoparlöründen anons yaparak vatandaşlara evde kalın çağrısı yaptı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in sesini  şehrin bir çok yerine dağılmış ses sistemi hoparlörlerinden duyan vatandaşlar hem şaşırdı,hem de  çok memnun oldu.

Başkan Adem Murat Yücel  yaptığı anonsta şu ifadeleri kullandı: "Kıymetli hemşehrilerim ben Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, son 2 gündür gözlediğimiz kadarıyla Coronavirüs önlemleri adına, devletimizin uyguladığı yasak ve önlemlere uyulmadığı görülmüştür. Coronavirüs salgını nedeni ile sahil hattında, mesire ve piknik alanlarında piknik yapmak, sahilde balık tutmak, tüm vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları çok büyük önem arz etmektedir. Hem sizin, hem de sevdiklerinizin sağlığı için lütfen zorunlu olmadıkça evden çıkmayın. Bütün Alanya'mıza sağlıklı günler dilerim."

 

 

HABER:Mertcan YILMAZ

Gazeteler