head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya’da bir yıl önce evlendiği eşi tarafından maddi zarara uğratıldığını iddia eden Rıdvan Eren, olaylı evliliğinin bitmesinin ardından boşanmasını konvoyla ve göbek atarak kutladı...

Alanya’da 27 yaşındaki Rıdvan Eren isimli vatandaş, yaklaşık bir yıl önce yine aynı ilçeden biriyle hayatını birleştirdi. Severek evlendiğini ifade eden Eren, eşinin daha evlendikleri gecenin sabahında düğünde takılan altınlarla annesinin evine gittiğini söyledi. Evli kaldıkları 2 ay boyunca kendisini yapılan masraflar için çekilen kredi dahil toplamda 500 bin TL zarara soktuğunu iddia ettiği eski eşinden ayrıldığı için mutlu olduğunu belirten Eren, her şeye rağmen ayakta olduğunu vurguladı.

Eren sadece 2 ay süren evliliğinin ardından “Şu anda boşandım, çok mutluyum. Plan üzerine kurulmuş bir evliliğe denk geldim. Tabi bunu sonradan anladık. Problem yok” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

“500 BİN TL’DEN OLDUM”...

Boşanmanın ardından, evlendiklerinde balayına gittikleri aracı bu kez ayrıldığı için mutluluğunu göstermek amacıyla ‘Boşandım çok mutluyum’ yazılarıyla süsleterek arkadaşlarıyla konvoy eşliğinde Alanya’nın Damlataş Sahilinde gezen Eren, ardından göbek attı. Böyle bir organizasyonu ayrıldığı için çok mutlu olduğundan dolayı yaptığını ifade eden Eren, “Başımdan çok kötü şeyler geçti, kolay değil. Yaklaşık 500 bin TL’den oldum. Sorun yok, ayaktayım çok şükür. Boşandım mutluyum” dedi. Düğünde takılan 200 bin TL değerindeki takıları alıp giden gelinden onları geri alamadığını söyleyen Eren, kız tarafının kendisini muhafazakar olarak gösterdiğini ancak bu şekilde kendisini kandırdıklarını iddia etti.

AYRILMAK İÇİN DE 10 BİN TL ÖDEDİ...

Başından geçen kötü bir evliliğin geçmiş olmasına rağmen yeniden başka birisiyle evlenebileceğini ifade eden Eren, evlenme aşamasında olan gençlere de “Kendilerini, ne yapacaklarını bilsinler yeter. Çirkefliğe gerek yok. Herkes kendi vicdanıyla evlensin. Bir insan gidişinde, elvedasında belli olur. Gidiyorsa da anlaşmalı bir şekilde gitsin. Ben sadece ayrılmak için imza parası 10 bin TL para verdim ” diye konuştu.

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler