head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Antalya Serik'teki turizm merkezi Belek'te 180 bin metrekarelik, Kadriye'deki 125 bin metrekarelik alanın ranta kurban edileceğini açıklayan CHP’liler Serik’te açıklamalarda bulundu...

CHP Antalya İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya ;CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, CHP Antalya Milletvekilleri, Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve çok sayıda partili katıldı.


Kuş uçuşu 22 kilometre sahil şeridi Belek'te 880 metreden 280 metreye, Kadriye'de 500 metreden 260 metreye düşürüleceğini açıklayan CHP ;Bölgedeki bin yataklı orta ölçekli bir otelin 200, 300 metre sahil şeridi kullanırken halkın haksızlığa uğradığını ifade ettiler.


CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında: “Tüm halkımızı bu konuya duyarlı olmaya ve hep beraber mücadele etmeye davet ediyorum. Serik plajlarının, halkın elinden alınıp, rantın eline teslim edilmesine dur demek için Serik Belediye Binası önünde ses yükselttik. Milletvekillerimiz, Serik İlçe Başkanımız ve partililerimizle birlikte bu işgalci politikaya karşı itiraz dilekçemizi Serik Belediyesi'ne sunduk. Sürecin takipçisi olacağız, Serik sahillerini ranta teslim ettirmeyeceğiz” açıklaması yaptı.

 

 

HABER:Sariye AKDAĞ...

Gazeteler