head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İYİ Parti  Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, toplantısında ülke de yaşanan aile dramları,ölümler ve intiharlara değindi ve sarayın vurdum duzymazlığını eleştirdi...

Üye kayıt çalışmalarına da değinen İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, "Ailemiz her geçen gün biraz daha büyüyor, bugün aramıza yeni üyelerimiz katıldı" dedi.

18 şubat 2020 2 iyi parti alanya ailesi buyuyor bc2d7 87174

Alanya İYİ Parti ye yeni üye olanlar ve ilçe başkanı  Yücel Apaydın

 

AK PARTİ GENEL BAŞKANI ERDOĞAN'IN SARAYININ BAKIMINA BİR YILDA HARCANAN PARA İLE 28 BİN AİLEYE EV ALINIR...

Haftalık yönetim kurulu toplantısından sonra Ülke gündemine dair  açıklamalar  yapan Alanya İYİ Parti ilçe başkanı Yücel Apaydın: "Bu iktidarın mensupları devlet yönettiklerini unuttakları gibi ,sürdükleri sefanın tadını çıkardıkları israf düzeninin içinde milletin dertlerini görmez;çile çeken insanımızın sesini duymaz hale geldiler.Vatandaş ay sonunu getirmek için mücadele ederken bakın iktidarının sarayında neler oluyor.Bu yıl Cumhurbaşkanlığı saraylırının bakım ve onarımı için altıyüz on milyon lira daha harcayacak bu nasıl bir para biliyormusunuz ? Hani elli milyon dolar bulamadıkları için Katarlılara peşkeş çektikleri Tank Palet Fabrikamız varya işte onun için gerekenin iki katı.Geçtiğimiz yıl sarayın bahçesindeki inşaatlara harcanan para ne kadar biliyormusunuz ? iki milyar sekizyüz kırkbeş milyon lira ! Bu parayla ufak tefek de olsa yirmisekizbin aile başını sokacak ev sahibi olurdu.Yirmisekiz bin aileyi ev sahibi yapacak parayı götürüp sarayın bahçelerine gömdüler.Bir babanın Hatay'da kendini yaktığı bir başka babanın mecliste intihara kalkıştığı daha dün ‘’ borçlarımı ödeyemiyorum diyerek kendini kamyonuna asan bir babanın yaşadığı ülkede oluyor bunlar.Babaların evlatlarına ekmek götüremediği için canlarını kıydığı Türkiyede oluyor bunlar.İnsanların elektrik parasını ödeyebilmek için her ay kara kara düşündüğü ülkede oluyor bu israflar.Kirasını , suyunu,elektiriğini , vergisini ödemek için mücadele eden işletmeler çalışanlarına nasıl maaş ödeyecek,nasıl ayakta kalacak. Bir tarafta israf düzeni içinde lüksünden vazgeçmeyen devlet yöneticileri, diğer tarafta çocuğuna harçlık veremediği için , evine ekmek götüremediği için,aç olduğu için intihar eden ülkenin vatandaşlarıyız.Bir taraf ülkeyi yönetenlerin ve yandaşlarının lüx içinde yüzdükleri, diğer tarafta iş ve aş bulamayan çoğunluğu üniversite mezunu umutsuz gençlerin ülkesiyiz. Devleti yönetenlerin, devlet aklıyla halkın refah ve huzuru için ciddiyetle ülkemizi yönetmesi dileğiyle" şeklinde konuştu.

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazeteler