head
2183026 810x458 75f08
Salı, 23 Nisan 2024

CUMHURİYET HALK PARTİSİNİ İKTİDARA TAŞIYACAK GÜÇ PARTİMİZİN KILCAL DAMARLARIDIR...

Güzeloba, Güzeloluk Zümrütova, Çağlayan, Fener, Şirinyalı ve Meltem mahalle temsilciliklerini ziyaret eden CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul partililerle bir araya geldi.

KUMBUL ZİYARET 2 thumbnail FENER MAHALLE TEMSİLCİLİĞİ ZİYARETİ 4 83e53

Mahalle temsilciliklerinde yoğun bir ilgi ile karşılanan Ahmet Kumbul temsilciliklerde yaptığı konuşmalarda özetle şunları söyledi.

YUVAMDAYIM...

Muratpaşa, benim de üyesi olduğum ve iki dönem ilçe başkanlığını yaptığım bir ilçe. Bu nedenle Muratpaşa benim yuvam sayılır. Bana ve ekibimize göstermiş olduğunuz teveccüh için çok teşekkür ederim.

KUMBUL ZİYARET 3 ÇAĞLAYAN MAHALLE TEMSİLCİLİĞİ ZİYARETİ 595c0

İKTİDARA YÜRÜYEN PARTİNİN KILCAL DAMARLARI...

Mahalle temsilciliklerimiz 19 ilçemizde partimizin kılcal damarlarıdır. Bu nedenle başarımız bu kılcal damarlarımızın gücüne bağlıdır. Mahalle temsilciliklerimiz başarımızın anahtarıdır. Bu anahtara çok dikkat etmemiz gerekiyor.

KUMBUL ZİYARET 4 thumbnail GÜZELOBA MAHALLE TEMSİLCİLİĞİ ZİYARETİ 0bc81

AYNI ZAMANDA AİLE ORTAMIDIR...

Geçmişten gelen tecrübelerimizle bellidir ki mahalle temsilcilikleri üyelerin bir araya gelerek sosyal ilişkilerini güçlendirdiği ve bu güçten aldığı destekle enerjisini sahaya yansıtan yerlerdir. "Biz bir aileyiz" derken kastettiğimiz, mahalle temsilciliklerinde yaratılan bu havanın adım adım Antaya geneline yaymaktır. Geçmişte bunu Muratpaşa'da başardık. Bu başarımızı il yönetimine taşıdık. Şimdi de geçtiğimiz dönem başlattığımız "biz bir aileyiz" anlayışını daha da yukarı taşıyarak taçlandıracağız.

KUMBUL ZİYARET 5 thumbnail ŞİRİNYALI MAHALLE TEMSİLCİLİĞİ ZİYARETİ 106aa

İKTİDARIN YOLU YERELDEN, YERELİN YOLU TEMSİLCİLİKLERDEN GEÇER...

Çok iyi biliyoruz ki iktidarın yolu yerelden geçiyor. Yereldeki başarımızın kaynağı ise sizlerin içinde bulunduğu temsilciliklerimizdir. Çok iyi biliyorum ki sizler iktidar yürüyüşümüzde mihenk taşı olarak başarının mimarı olacaksınız.

KUMBUL ZİYARET 6 thumbnail ZÜMRÜTOVA GÜZELOLUK MAHALLE TEMSİLCİLİKLERİNE ZİYARETİ 5 e5261

 

HABER:Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler