head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Başkan Yücel Apaydın'dan Alanya Belediyesine sert tepki!

--'Bu nasıl bir sorumsuzluktur'?


Alanya İyi Parti İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısı bugün  gerçekleştirdi. Toplantıda ;Alanya İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, ülkede yaşanan sorunlara ve Tosmur'da yaşanan felakete dikkat çekti. Toplantının ardından Apaydın yeni üyelere rozet taktı...

APAYDIN 14 OCAK 2020 3 478b6c9b e3c8 4dd7 8339 319b2bd4a247 227a0

 İyi Parti  Alanya İlçe Teşkilatının haftalık olağan toplantısında konuşan  İlçe Başkanı Yücel Apaydın 'Ülke olarak artık dar boğazda bir yaşam sürmekteyiz. Vatandaşlar kendi emeklerinin hakkını ararken dahi “Tekrar seçilmeyeceğimi bilsem bile bu işin oluru olmaz” diyenlerle karşı karşıya geliyor. Emeklilikte yaşa takılanların haklı mücadelesi halen devam etmekte. İşin en acı yanı da vatandaşlarla sanki dalga geçiliyormuş gibi 30 yaş ve üstü evlenmeyenlere de vergi ödeme çalışması yaptırılıyor. Bu söylenti gerçek değilse trajik, eğer gerçekse daha da trajik bir durum. Emeklilikte yaşa takılanların haklı mücadelesinin yanında bir de evlilikte yaşa takılanlarla ülkemiz harikalar diyarı gibi bir yer olmaya devam ediyor. Vatandaşların sesini duymayan hükümet, yandaşım üzülmesin, borcunu silelim diye düşünen bu zihniyet; ülkeyi zora sokmaktan başka bir icraat yapamıyor. Ama siz de haklısınız (!). Borç yiğidin kamçısıdır! Yandaşların değil! Yiğit olan, o borcu ödemek için sürekli kendini kamçılar. Çalışır ve alnının akıyla aydınlığa çıkar. Sizlerin yiğitlik ile pek ilgisi olmayan yandaşlarınızın hak, hukuk, adalet ile pek ilgisi olmadığı kesin. Kanal İstanbul gibi büyük bir yatırıma girmek yerine, vatandaşlarına harcama yapmayı tercih eden, vatandaşlarımızın ödemelerinde kolaylık sağlayacağı projeler geliştiren, dar boğazda olan vatandaşlara bir çıkış yolu, bir ferahlık sağlayacak politikalardan itina ile uzak duran zihniyete halk sandıklarda cevabını verecek' diye konuştu.

APAYDIN 14 OCAK 2020 2 ad203b7f 5166 4098 a1da ee76273240c3 6e28d

 

'BU NASIL BİR SORUMSUZLUKTUR'...


Alanya'nın Tosmur mahallesinde  yaşanan felakete dikkat çeken İyi Parti Alanya ilçe başkanı Yücel Apaydın 'Biliyorsunuz Kanal İstanbul projesinden önce Akdeniz’in incisi Alanyamız’da bulunan Tosmur Kanalı projemizde geçtiğimiz hafta tamamlandı. Hem de hiç yatırımcı olmadan! Dimçayı’nın verdiği yetki, Alanya Belediyesi’nin sorumsuz iştirakleri sonucunda hizmete açılan Tosmur Kanalı, çok şükür ki can kaybı gibi bir sonuç doğurmadan müdahale edilmeye başlandı. İşin ironisini bir kenara bırakırsak, bu nasıl sorumsuzluktur diye Alanya Belediyesi’ne sormak isteriz. Vatandaş her sene kendi imkânlarıyla bu yeri düzenlemek zorunda mıdır? Gereken başvuruların yapılmış olması ve durumun size rapor edilmiş olması sizin için önemli değil midir? Vallahi artık eski dönemlerde değiliz! Yapılan belediye hizmetlerine vatandaşlar bir lütufmuş gibi bakmıyor. Sizler bu hizmeti vermek zorundasınız bilincine eriştiler. Lise öğrencilerinin “hoca bana taktı.” Tabirini sizlerde vatandaşa takarak mı yerine getiriyorsunuz? Oraya zamanında müdahale etmeyerek, yapılması gereken neyse yapmayarak ne gibi sonuçlar doğurmak istiyorsunuz? Alın işte! Koskoca Tosmur sahili yok oldu. Yetmedi mi! Bir de Batı Bölgesi’nde yapımı tamamlanmaya çalışılan projelerine gezi düzenliyor. Bu gezi de ne hikmetse Tosmur sahil tahribatından sonra gerçekleşiyor. Bizler de vatandaş olarak bakınca, Alanya Belediyesi’nin ayağına kum değmesin diyoruz, ne diyelim. Sanırım kendisinin pek ilgi alanına girmedi bu tahribat. Umuyoruz ki, “ 40 sene daha inşaat burada” isimli yeni belediye sarayına da bir gezi planlar ve inşaatın nasıl da şehri atıllaştırdığını görmüş olur. Malum kendisi Alanya’nın bir yerine yoğunlaşınca diğer bölgeleri unutuyor. Belki orayı yaptırdığını unutmuştur. Gidince görmüş olur' dedi.

 

 

 

HABER:İbrahim AKDAĞ

 

 

 

 

Gazeteler