head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi, bu hafta itibariyle her Perşembe düzenli olarak yapacağı Nutuk okuma etkinliğinin ilkini bugün gerçekleştirdi...

Türkiye’de son dönemlerde artan Kemalizm ve Atatürkçülük tartışmasına ADD Alanya Şubesi Nutuk ile cevap verdi.

Dernek binasında düzenlenen etkinlikte, katılımcılar hem Nutuk okudu hem de fikir alışverişinde bulundu.. Öncelikle Nutuk okuyan ADD Başkanı Zuhal Sirkeli, yorumlamak üzere söyleşi başlattı.


NUTUK OKUMA GÜNÜ DÜZENLENDİ...


Başkan Zuhal Sirkeli, Nutuk okuma etkinliği hakkında yaptığı açıklamada: "Atatürk ve inkılaplarının, Atatürkçülük düşüncesinin anlaşılması için herkesin Nutuk okuması gerekir" dedi.

Başkan Zuhal Sirkeli: "Atatürkçü düşünce Derneği Alanya Şubesi olarak bugün dernek binamızda Nutuk okuma günü düzenledik. Nutuk’u sanıyorum büyük bir kısım okumuştur veya okumayanlar, okuyupta üzerinden zaman geçtiği için tekrar etmek isteyenler ve o günlerle bugün arasında bir mukayesede bulunmak isteyen bütün vatandaşlarımızı dernek binamıza bekliyoruz. Bugün güzel bir katılım oldu hep birlikte Nutuk’u okumaya başladık. Bundan sonra da her Perşembe günü  saat 13.00 ile 15.00  arasında ki zaman diliminde Nutuk okuma günümüz olacak. Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz gelenlere de teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

HABER: Sariye AKDAĞ...

Gazeteler