head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi CHP’li Erkan Demirci, Alanya’da “durdu” denilen yatırımların perde arkasını anlattı. Demirci’nin en çarpıcı yorumu ise otogar projesi ile ilgili oldu...

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel’in açıkladığı projelerin, Muhittin Böcek’in seçimi kazanması sonrası durduğu yönündeki eleştirilere yanıt veren Demirci, Alanya için aciliyeti olan hiçbir projenin durdurulmadığını ifade etti.

Mahmutlar’a yapılması planlanan Otogar projesinin Menderes Türel’in taahhüt ettiği bir proje olduğunu belirten Demirci, “Tahsisi Büyükşehir Belediyesi’ne yapılmış bir arsa var ama Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in böyle bir vaadi olmadı. Daha çevreyolu bile yapılmadı. Yolu olmayan yere otogar yapmanın anlamı yok. Önce devlet yolu yapsın, ondan sonra otogar projelendirilir. Türel döneminde Türkler’de inşaatına başlanan yeni Toptancı Hali’ne Konaklı ve Payallar Hali’nin taşınacağını belirten Demirci, “Merkez ve Demirtaş Toptancı Hali’nin gidip gitmeyeceği esnafın fikirleri ve yapılacak istişareler sonrası netleşecek” diye konuştu.

Gazeteler