head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Alanya’da pazar yeri işgaliye ücretleri değişti...


Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, 2020 yılı pazar yeri işgaliye ücretlerinin yüzde 18 oranında düşürüldüğünü ve indirimli işgaliye bedeli üzerinden KDV’nin de alınmayacağını açıkladı...

 

PAZARCIYA İNDİRİMalanyada pazar yeri isgaliye ucretleri degisti h391038 5631b 5d62f

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, üyelerine müjde vererek 2020 yılı pazar yeri işgaliye ücretlerinin Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile yaptıkları istişare sonucunda yüzde 18 oranında düştüğünü duyurdu.

Yiğit, ayrıca üyelerin indirimli işgaliye bedelinin üzerinden ödeyecekleri Katma Değer Vergisi’nin (KDV) de alınmayacağını ifade etti.

 

HASAN YİĞİTjpg 63a84

                                 Alanya Pazarılar Odası Başkanı Hasan Yiğit

 

Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Hasan Yiğit, “Geçtiğimiz günlerde Alanya Belediye Meclisi’nde pazar yeri işgaliye ücretlerinin arttırılmasının ardından Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ile bir araya geldik. Görüşmelerimizin ardından pazar yerlerinin tamamında işgaliye ücretleri yüzde 18 oranında düşürüldü. Ayrıca işgaliye ücretlerinden KDV’de alınmayacak. Alanya Pazarcılar Odası olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Tüm kamu kuruluşları ve Alanya Belediyesi ile sürekli iç içe olarak esnafımızın sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz. Esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

Alanya da pazarcı esnafı tarafından büyük sevinçle karşılanan bu haber den sonra,esnaflar Başkan Hasan yiğit ve kararı alan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür ettiler.

Görüştüğümüz pazarcı esnaflarının ortak sözleri: Ekonominin kötü gittiği bir dönemde,Pazarcılar odası başkanımız ve Alanya Belediye Başkanımızın bu kararı bize can suyu gibi geldi.Her ikisinden ve yönetimimizden Allah razı olsun.."şeklinde oldu.

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

 

Gazeteler