head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

 

Corendon Alanyaspor Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurulu bugün ALTSO'da yapıldı. Başkan Hasan Çavuşoğlu, tek aday olarak girdiği kongrede yeniden başkan seçildi...

ALANYASPOR GÜVEN TAZELEDİ 2 5c5a2

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu'nda gerçekleşen Corendon Alanyaspor Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda divan başkanlığını  Geçmiş  dönem Alanya Belediye Başkanlığı yapmış,  Antalya Milletvekili Cengiz Aydoğan yaptı.

 

ALANYASPOR GÜVEN TAZELEDİ 3 7748d

 

Genel kurulda faaliyet ve denetleme kurulu raporları ile tahmini bütçe okunarak ibra edildi.

Genel kurula tek aday olarak giren Hasan Çavuşoğlu, yeniden başkanlığa seçildi.

Genel kurulda konuşan Hasan Çavuşoğlu, sabit gelir kaynaklarının Alanyaspor için çok önemli olduğunu söyledi.

ALANYASPOR GÜVEN TAZELEDİ 4 6c1b2

Süper Lig'de maliyetlerin çok fazla olduğunun altını çizen Hasan Çavuşoğlu, "Alanyaspor, Süper Ligi 8. sırada tamamladı. Bu takım nasıl ayakta kalıyor bilmiyorlar. 8. yılı bitiren Alanyaspor'un sabit geliri 10 milyon lira. Buna rağmen bu kulübü acımasızca eleştirenler var" dedi.

 

ALANYASPOR GÜVEN TAZELEDİ 5 d0fd9

Alanyaspor için 13 yıldır kendisinin ve arkadaşlarının elini taşın altına koyduğunu anlatan Çavuşoğlu, "Yetiştirdiğimiz, getirdiğimiz ve büyük takımlara sattığımız oyuncularla ayakta durduk. Sabit gelir kaynakları artırılmaz veya iyileştirilmezse yönetimin de gücü bir  yere kadar. Bu takımı 2. Lig'den aldık. Önce 1. Lig'e sonra Süper Lig'e çıktık. Bugün bizim 3 katımız para harcayan kulüpler küme düştü. Bazıları da son  maçlarda kurtuldular" ifadelerini kullandı.

 

ALANYASPOR GÜVEN TAZELEDİ 6 27b2f

Alanyaspor'un kentin en önemli markası olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, en iyi şekilde yönetmeye çalıştıkları kulübe herkesin destek olması gerektiğini sözlerine ekledi.

 

ALANYASPOR GÜVEN TAZELEDİ 7 28de9

 

 

 

 

HABER: Uğur  AKDAĞ

 

Gazeteler