head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Demir Başkan, "Hodri Meydan" dedi ve Alanya'nın geleceği için çağrıda bulundu...

Gelecek Partisi'nin belediye başkan adayı olan Mevlüt Demir, katıldığı televizyon programında vatandaşlara hitap etti.

Alanya yerel seçimlerinde harcanan paraların kaynağının ne olduğunu ve bu paraların helal mi yoksa haram mı olduğunu sorguladı. Ayrıca, seçim sonrasında verilen kahvaltı ve yemeklerin masraflarının kim tarafından karşılanacağını merak ettiğini dile getirdi.

Başkan adayı Demir, Alanya'da projelerini açıklayan ilk belediye başkan adayı olduklarını belirtti ve diğer adayların projelerini taklit etmeye başladıklarını söyledi. Bu durum için teşekkürlerini iletti ve keşke bu projeler on yıl önce hayata geçirilseydi dedi.

 

DEMİRDEN ÇAĞRI 1 9a4ce

Alanya halkının artık "yeter" dediği bir seçim sürecinde olduklarını vurgulayan Demir, halkın hırsızlık olmayan, çalmayan ve çaldırmayan bir belediye başkanı istediğini söyledi. Kendilerinin bu görevin bilincinde olduklarını ve temiz bir yönetim anlayışıyla belediye başkanlığına talip olduklarını ifade etti.

Mevlüt Demir, tüm Alanya belediye başkan adaylarını, Alanya basınının ortak yayınlayacağı bir açık oturuma davet etti.

"Gelin Alanya sorunlarını kardeşçe bir araya gelip konuşalım," dedi. Seçim sürecinin sadece üç parti tarafından domine edildiğini ve bu durumun seçmeni yok saymak olduğunu belirten Demir, harcanan paraların gençlere, hastanelere, okullara ve kreşlere yatırım olarak dönüşmesinin toplum için daha faydalı olacağını söyledi. Siyasetin para, güç veya servet gösterme alanı olmadığını, asıl amacının halka hizmet etmek olduğunu vurguladı. Alanya'nın geleceği için dünya şehri olma yolunda ilerlemek ve daha iyi yaşanabilir bir Alanya yaratmak için birlik olma çağrısında bulunan Demir, Alanyalı hemşehrilerine güvendiğini ve onların seçimlerde doğru kararı vereceklerine inandığını belirtti.

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler