head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Alanya'ya yaptığı ziyarette gazetecilerle bir araya geldi ve ilçenin sorunlarını gündeme getirdi.

davutoğlu alanyada 3 e14dc

Davutoğlu, "Alanyalı olduğunu iddia eden bakanlar var. 2016'dan bu yana Alanya'ya ne yaptınız?" diye sordu ve "Bunların hayatı golf sahasında geçti" diye eleştirdi.

davutoğlu alanyada 4 14014

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Alanya'nın Güllerpınarı Mahallesi'nde Yıldız Ocakbaşı Restorant'ta düzenlenen kahvaltıda gazetecilerle buluştu. Davutoğlu'nun programına Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilen, Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Yıldız Serdaroğlu, Gelecek Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Mevlüt Demir, Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Muhammet Acar, Saadet Partisi ilçe başkanı Hüseyin Sarıca, Anavatan Partisi ilçe başkanı Sabri Bayat, Genel Başkan Yardımcıları vekiller ve stk'lar katıldı.


Davutoğlu, konuşmasında Alanya'nın il olma potansiyeline sahip olduğunu vurguladı.

 davutoğlu alanyada 1 49958

DAVUTOĞLU: "ALANYA'YI İHMAL ETTİLER"...


Davutoğlu, "Alanya Türkiye'nin en güzel ilçelerinden birisi. Kuşyuvası'na kadar 7 tünel var. Bu tünelleri biz başlattık ve 2019'da bitmesi gerekiyordu. Ama hala bitmedi. Tünele giriyorsunuz, Avrupa standartında. Çıkıyorsunuz, köy yolu gibi. Bu nasıl iş? Her geldiğimde bu yoldan geliyorum ve ne yapıyorlar diye bakıyorum. Alanyalı olduğunu iddia eden bakanlar var. 2016'dan bu yana Alanya'ya ne yaptınız? Alanya'nın büyük merkez olması için İç Anadolu'ya koridorun olması lazım. 8 yıldır bunu savsattılar. Hiçbir proje bitmiş değil. Çayarası'ndan sonra geliyorsunuz, köy yolundan beter. Eğer bir grup müteahhidi zengin etmek icap etseydi bu yol çoktan biterdi. Ben her yaz Alanya'ya gelip bu hesabını sormasaydım bu kadarı da yapılmazdı" dedi.

 davutoğlu alanyada 6 b0bb5

“BENİM HAYATIMDA TOROSLARIN YEŞİLİ VAR YEŞİL DOLARLAR YOK”...


Kendi çıkarlarını düşünüp servetine servet katanlara dur denmesi gerektiğini söyleyen Davutoğlu konuşmasında şunları söyledi; “Alanya ile ilgili hiçbir projeyi hayata geçirmediler. Ben bu toprakların çocuğuyum. Benim hayatımda rant, yalan, yeşil dolarlar yok. Toroslar’ın yeşilleri var. Bunların hayatı golf sahasında geçti. Hayatı golf sahasında geçenlerden Alanya’ya ne fayda olur? Her Alanyalı bizim için kıymetli. Alanya’nın taşına, toprağına hizmet eden herkese saygı duyarım ama Alanya’dan güç alıp burayı düşünmek yerine kendi çıkarlarını düşünüp servetine servet katanlara da dur demeniz lazım.”

 davutoğlu alanyada 5 11901

“MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI”...
Kahvaltı programının ardından Davutoğlu Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nda Gelecek Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Mevlüt Demir ve Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı

 

DAVUTOĞLU ÖZÇELİK b1fe6

ÖZÇELİK'DEN NEZAKET ZİYARETİ...

Programın ardından, CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik ve CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davuoğlu’nu organizasyonun gerçekleştirildiği restoranın önünde ziyaret ederek hoş geldiniz dilekleriniz ilettiler.

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler