head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

Gelecek partisi Alanya belediye Başkan adayı Mevlüt Demir, Alanya'nın belediye yönetimi konusunda başarılı olmadığını söyleyerek, "Alanya iyi yönetilemiyor" dedi...

Demir, vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde en çok şikayet aldığı konuları da paylaştı. Başkan adayı Mevlüt Demir, Alanya belediye başkanlığına aday olduğu günden bu yana binlerce vatandaşı ziyaret ederek, sorunları dinlediğini ve projelerini anlattığını belirtti. "Sorunları biliyoruz, projelerimizi eksik gördüğümüz konularda sosyal belediyecilik anlayışı ile Alanya'nın sorunlarına çözüm üreteceğiz" diyen Demir, Anavatan ve Saadet partilerinin kendilerine destek verdiklerini de vurguladı.

 

Demir, Alanya'da demokratik bir seçim çalışması yaptıklarını, kırmadan, kırılmadan, kardeşçe, insanları ötekileştirmeden, Alanya'ya yakışan bir siyaset izlediklerini ifade etti.

"Yerel seçimlerde partilerin değil, kişilerin ön plana çıktığını, halkımızın belediye başkanı olarak adayların içinden lider gördükleri, bu görevi layıkıyla yerine getirecek adayı seçeceklerini tüm kalbimle inanıyorum" diyen Demir, insan odaklı yerel yönetim anlayışıyla Alanya'ya iyi bir gelecek vaad ettiklerini söyledi.

Demir, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Mevlüt oğlu Mevlüt Demir'in Yörük Sözüdür" diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

 

Gazeteler