head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

 
Gelecek Partisi Belediye Başkan adayı Mevlüt Demir, seçim çalışmaları kapsamında Alanya'nın Dim Çayı bölgesini ziyaret etti...
 
Burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Demir, sorunları ve talepleri dinledi. Ayrıca Alanya'da 6 Şubat'ta yaşanan büyük depremin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen mevlid-i şerif programına da katılarak, hayatını kaybedenler için dua etti.
 
Demir, Dim Çayı'nın Alanya'nın önemli bir turizm ve doğa merkezi olduğunu belirterek, "Dim Çayı, Alanya'nın boynuna takılmış altın bir kolyedir. Ancak maalesef bu güzel bölge kaderine terk edilmiş durumda. Yolları bozuk, altyapısı yetersiz, çevre düzenlemesi yapılmamış. Bu durum hem esnafımızı hem de turistleri mağdur ediyor. Biz Gelecek Partisi olarak, Dim Çayı'na hak ettiği değeri vermeye kararlıyız." dedi.
 
Belediye Başkan adayı Demir, seçim beyannamesinde yer alan projelerden bahsederek, Dim Çayı'na yapmayı planladıkları rehabilitasyon çalışmasını anlattı.
 
"Dim Çayı'nda çok sayıda işletme var. Bu işletmelerin hem mimari hem de işlevsel olarak yenilenmesi gerekiyor. Biz bunun için bir proje hazırladık. Dim Çayı'nı doğal güzelliğiyle uyumlu, modern ve konforlu bir hale getireceğiz. Yollarını, köprülerini, parklarını, yürüyüş yollarını yeniden yapacağız. Dim Çayı'nın çevresindeki tarihi ve kültürel değerleri de koruyarak, turizme kazandıracağız." diye konuştu.
 
Başkan adayı Demir, Dim Çayı sakinleri ve esnafından büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, "Halkımızın desteği bizim en büyük gücümüz. İnşallah Alanya belediye başkanı seçildiğimizde, Dim Çayı başta olmak üzere Alanya'nın her köşesine hizmet götüreceğiz. Alanya'yı seviyoruz, hizmet için talibiz. Haydi Alanya, hep birlikte el ele verelim. Çalmadan, çaldırmadan Alanya'ya vefa borcumuzu ödeyelim." şeklinde konuştu.
 
DEMİRRR 2 7c558
 
Öte yandan Demir, geçen yıl 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan ve 11 ilde etkili olan yıkıcı depremin yıl dönümünde Hataylılar Derneği, Kahramanmaraşlılar Derneği, Adıyamanlılar Derneği, Gaziantepliler Derneği, Malatyalılar Derneği, Doğu ve Güneydoğu Anadolu İş İnsanları Derneği'nin işbirliğinde Eşgilik Düğün Salonu'nda hayatını kaybeden vatandaslarimiz icin okutulan mevlidi serif programına da katıldı. Demir, depremde hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah'tan rahmet yakinlarina sabirlar dileyerek depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti ve acil ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi.
 
 
 
 
HABER: Mertcan  YILMAZ

Gazeteler