head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, vatani görevlerini yapmak üzere yakın zamanda askere gidecek olan gençler için verilen hayır yemeğine katıldı. Gençlerle sohbet eden Özçelik, hayırlı tezkereler diledi...

 

Kurumsal işletmeler ve esnaf ziyaretlerinin ardından yoğun programıyla dikkat çeken CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Cikcilli’de akşam saatlerinde Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen asker uğurlama yemeğinde Öztürk Aileleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

ÖZÇELİK VE ASKERLER 2 29045

Alper ve Durdu Öztürk’ün oğulları Yasin ile Mustafa Ümit ve Zübeyde Öztürk’ün oğulları Murat’ı vatan görevine uğurlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Özçelik, “Ana ocağından peygamber ocağına gidecek gençlerimize vatani görevlerinde başarılar diliyorum. Anaların kınalı kuzularına hayırlı tezkereler temenni ediyorum” diye konuştu.

Amcaoğlu asker adayları Yasin Öztürk ve Murat Öztürk ile sohbet eden Özçelik, gençlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Etkinlikte CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir ile partililer de yer aldı. Başta Mehmetçik olmak üzere tüm güvenlik güçleri için dua edilmesinden sonra yemek ikramı yapıldı.

 

 

 

HABER: Halime Yağmur  AKDAĞ

Gazeteler