head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Alanya’ya yakışan bir belediye başkanlığı vaat ediyoruz...

Gelecek Partisi'nin belediye başkan adayı Mevlüt Demir, seçim çalışmaları kapsamında muhtar adaylarını ziyaret etti.

Vatandaşlarla ve esnaflarla samimi görüşmeler yapan Mevlüt Demir'e ilgi her geçen gün artıyor. Yerel seçimlerde Gelecek Partisi, Anavatan ve Saadet Partisi'nin ortak belediye başkan adayı olarak Alanya Belediye Başkanlığı'na emin adımlarla ilerleyen Mevlüt Demir, vatandaşların desteğini alarak belediye başkanlığı yolunda çıtasını yükseltiyor.

MIHTAAR 2 e9e27

Muhtar adaylarını ziyaret ederek başarılar dileyen Mevlüt Demir, "Alanya'ya hizmet için muhtar adayı olan arkadaşlarımızı ziyaret ederek başarılar diledik. Alanyamızın geleceği için hizmete aday olmuş muhtar adaylarımızla görüşmeler yaparak sorunları yerinde tespit ediyoruz. Sonuçta muhtar adayları mahallelerini en iyi tanıyanlardır" dedi.

Alanya'nın yapılacak seçimlerde en iyi adayı seçeceğine inandığını belirten Mevlüt Demir, "Alanya çocuklarımızın geleceği için vizyonu ve misyonu olan adaylar Alanya'yı yönetmeye talip olmuşlardır. Biz de Gelecek Partisi olarak Alanya'ya yakışan bir belediye başkanlığı vaat ediyoruz. Alanya'yı daha güzel, daha yaşanabilir, daha modern bir kent haline getirmek için çalışacağız" diye konuştu.

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler