head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Gastronomi Alanya Uluslararası Yemek Yarışması ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’nın açılışına katıldı...

 

İZLEYİN 2 5034f

Beraberindeki heyetle stantları gezen Özçelik, katılımcı işletme sahiplerinin öneri ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerine devam eden CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, bu kapsamda ara vermeden sürdürdüğü gezilerine bir yenisini daha ekledi.

 

İZLEYİN 3 091e9

Özçelik, bu yıl 8’incisi düzenlenen Gastronomi Alanya Uluslararası Yemek Yarışması ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’nın açılışına katıldı. Cuma Pazarı Çok Amaçlı Fuar ve Etkinlik Merkezi’nde düzenlenen programa kalabalık bir grupla katılan Özçelik, tören konuşmalarının ardından protokol heyetiyle birlikte fuarın açılış kurdelesini kesti.

 

İZLEYİN 4 a12e0

Toplu fotoğraf çekiminden sonra Başkan Adayı Özçelik, CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir, İlçe Kadın Kolları Üyeleri ve partililerle birlikte stantları tek tek dolaştı. Fuar katılımcılarının yoğun ilgisiyle karşılanan Özçelik, işletme sahipleriyle sohbet etti ve talep ile önerilerini dinledi.

İZLEYİN 5 c6d5c

CHP BELEDİYECİLİĞİNDE ALANYA NEFES ALACAK...

 

HOTED Başkanı Hakan Yeni'nin, Alanya’da bir fuar merkezinin olmamasına değindiği konuşmasına istinaden bu konudaki görüşlerini belirten Özçelik, fuar organizasyonlarının önemine dikkat çekerek, şunları söyledi, “Alanya’nın sorunlarını ve çözümlerini çok iyi biliyoruz. Daha ferah bir Alanya için liyakatli kadrolarımızla gece gündüz demeden çalışacağız. CHP Belediyeciliğinde, göreve geldikten beş yıl sonra şehrimizin nefes almaya başladığını hep birlikte göreceğiz. Şehrimize yakışır, uluslararası standartlara sahip bir fuar merkezi, proje çalışmalarımızda yer alıyor. Bizi izlemeye devam edin.”

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler