head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, salon toplantıları ve saha çalışmasını eş zamanlı sürdürüyor...

ÖZÇELİK SAHADA 2 568a8

Sabah saatlerinde parti ekibi ile açılışa katılan, ardından parti binasında ziyaretçilerini kabul eden Özçelik, öğleden sonra ise 25 Metrelik Yolda saha çalışmalarını gerçekleştirdi. 25 Metreli yolu çift yönlü gezen Özçelik, esnafları ve kurumsal işletmeleri ziyaret etti.

ÖZÇELİK SAHADA 3 103fb
Özçelik: 31 Mart’ta ipi göğüsleyeceğiz...


Seçim çalışmaları kapsamında yoğun mesaisine devam eden CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Sivil Toplum Kuruluşları (STK), esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

 

ÖZÇELİK SAHADA 4 b9050 Sabah saatlerinden itibaren sahaya inerek esnaflarla bir araya gelen Alanya Belediye Başkan Adayı Özçelik, 25 Metrelik Yol güzergâhında bir takım temaslarda bulundu. Civardaki esnaf ve kurumsal işletmeleri tek tek ziyaret eden Özçelik, ziyaret ettiği kişi ve kurumlara başarı ve bol kazançlar diledi.

 

Yoğun ilgiyle karşılanan Özçelik, vatandaşlarla da sohbet ederek, taleplerini de dinledi.

Alanya’yı adım adım gezeceklerini, şu ana kadar gittikleri her yerde büyük bir ilgi ve alakayla karşılaştıklarını kaydeden Özçelik ‘Vatandaşlarımızın sevgisi ve sıcaklığı bize güç vermekte. Vatandaşlarımızın gösterdiği teveccühle 31 Mart’ta ipi göğüsleyeceğiz.’ dedi. Ziyaretler sırasında İlçe Gençlik Kolları Üyeleri de, Başkan Adayı Özçelik’in özgeçmişinin yer aldığı broşürleri dağıttı.

ÖZÇELİK SAHADA 5 df44d

Osman Tarık Özçelik, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Özçelik’e programında CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve partililer de eşlik etti.

 

 

 

HABER: Uğur  AKDAĞ

Gazeteler