head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Alanya Gelecek Partisi Belediye Başkan Adayı Mevlüt Demir, seçim çalışmalarını Tosmur Mahallesi'nde sürdürdü. Demir, burada yaptığı konuşmada Dim Çayı Rehabilitasyon Projesi'ni anlattı ve projenin Alanya'nın çevre, turizm ve ekonomi açısından büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

 DDDD 1 c4769

Gelecek Partisi, Anavatan Partisi ve Saadet Partisi'nin ortak adayı olan Demir, Tosmur Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Demir, ayrıca muhtar adayı Yakup Gündoğan'ın seçim ofisine de ziyarette bulundu. Ziyaretlerde Alanya'nın mevcut sorunlarına ve çözüm yollarına değinen Demir, katılımcılara Dim Çayı Rehabilitasyon Projesi'ni detaylı bir şekilde anlattı.

 DDDD 1 c4769

Demir, "Dim Çayı, Alanya'nın en önemli doğal güzelliklerinden biridir. Her yıl yerli ve yabancı milyonlarca turist bu bölgeye gelerek tatil yapmaktadır. Ancak ne yazık ki; Dim Çayı'nın görünümü, yolları ve altyapısı Alanya'nın kalitesine uygun değildir. Biz belediye başkanlığına sizlerin desteğiyle geldiğimizde, bu bölgede kapsamlı bir rehabilitasyon çalışması yapacağız. Dim Vadisi, hak ettiği güzelliğe ve kaliteye kavuşacak. Bu proje Alanya'nın yüz akı olacak." dedi.

 

Başkan adayı Demir; Tosmur sakinleri ile görüş alışverişinde bulunarak Alanya için çıktıkları yolda vatandaşlardan destek istedi. Demir, "Alanya yönetim sorunu yaşıyor. Biz sosyal belediyecilik anlayışı ile herkese eşit şekilde hizmet vereceğiz. Alanya'yı hep birlikte yöneteceğiz." diye konuştu.

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler