head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Brand Group Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, TVF AXA Sigorta Efeler Lig'i 18. Hafta rakibi ligin ikinci sırasını elinde bulunduran ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Fenerbahçe Parolapara Takımını ağırlamaya hazırlanıyor...

 

Maç, 4 Şubat Pazar Günü Saat 14.00'de Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak.

 

Ev sahibi olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanmaya kararlı olan Alanya Belediyespor, formda kadrosu ve stratejik oyun planıyla maçın galibi olmayı hedefliyor.

Bu kritik mücadelede, iki takımın da hırslı oyunu, voleybol severlerin nefeslerini tutarak izleyeceği bir maç olması beklentisini arttırıyor.

Brand Group Alanya Belediyespor 12 galibiyet, 5 mağlubiyetle ligin 4'üncü sırasında yer alırken; Fenerbahçe Parolapara Takımı, 16 galibiyet , 1 mağlubiyet 42 puanla Lig'in ikinci sırasında yer alıyor.

 

GERİ SAYIM BAŞLADI...

Ev sahibi olmanın tüm avantajlarını kullanarak mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan Kırmızı- Beyazlı Temsilcimiz, kritik maç hazırlıklarını tamamlamak üzere. Maç, TVF Voleybol YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak.

HERKESİN GÖZÜ KULAĞI PAZAR GÜNÜ'NDE...

 

Brand Group Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, pazar günü Saat 14.00'de ligin en güçlü takımlarından olan Fenerbahçe'yi konuk edeceklerini hatırlatarak, her maç destek için gelen taraftara vurgu yaptı. Erken, "Rakibimiz güçlü bir takım. Kendi sahamızda oynayacağımız en kritik maçlardan biri. Rakibimizi yenmek için mücadele edeceğiz. Takımımız çok iyi hazırlandı. Her maçta arkamızda büyük destek olan muhteşem bir taraftarımız var. Kıran kırana oynanmasını düşündüğümüz Fenerbahçe- Alanya Belediyespor maçına 4 Şubat Pazar Günü Saat 14.00'de tüm spor severleri bekliyoruz." dedi.

 

 

 

HABER: Halime  Yağmur  AKDAĞ

Gazeteler