head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Kendi düğünlerinde kavga ettiler, aldıkları alkolün etkisi ile ve bazı işgüzarların da çabası ile ;yerel seçim öncesinde Başkan Adem Murat Yücel ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve ekibine çamur atmaya kalkanların maşası oldular; O işgüzarların kışkırtması ile gidip karakola şikayetçi oldular ve ertesi gün alkolün etkisinden kurtulduklarında utanıp başkan sünbül ve Yücel'den kamuoyu önünde özür dilediler,şikayetlerini de geri çektiler...

ALANYA GÜNEŞİ DİYOR Kİ ÇİRKİNLEŞMEYİN!

Yerel seçimlere iki ay gibi kısa bir süre kala,bazı kesimler siyaseti iftira ve çamur atma yolu ile çirkinleştiriyor.

Alanya Güneşi Olarak bu tür çirkin ,karalama ve iftira dolu olaylara haberlerimizde yer vermeyeceğimiz gibi,gerçekleri de halkımızla paylaşacağız.

 

İŞTE OLAYIN ASLI...

Levent Ünalan; "“Biz kavga ederken olay yerine gelen MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, bizi ayırmaya çalıştı. Bize yumruk attığı yönündeki iddialar tamamen asılsızdır. Bu olayda Mustafa Sünbül’ün suçlanması, Belediye Başkanımızın isminin de ilişkilendirilmesi beni tamamen üzdü. Kendilerinden özür diliyorum” dedi.

Diğer tanık Ömür Ağaoğlu da; "Başkan Mustafa  Sünbül bize veya başka birine yumruk atmadı  sadece kavga edenleri yatıştırmaya çalıştı" diyerek atılan iftirayı yalanladı.

 

İŞTE LEVENT ÜNALAN'IN JANDARMADAKİ İFADESİ...

 

dilekçe 1560a


"28.01.2024 günü Demirtaş Belediye Düğün Salonu'nda kardeşim Ali Ünalan'ın düğünündeydik. Saat 20.45 sıralarında diğer kardeşim Cumhur Ünalan ile sözlü tartışmaya başladık ve düğün salonunun önüne çıkarak tartışmaya devam ettik. Saat 21.00 sıralarında birbirimize sesimizi yükselttik ve bir anda 5 araç konvoy şeklinde geldi. Daha sonra ben kardeşimle tartıştığım esnada bahse konu araçlardan içinde Mustafa Sünbül'ün de bulunduğu şahıslar peş peşe indi ve yanımıza gelerek bizi ayırmaya çalıştıkları esnada arbede yaşandı. Ben olayın etkisiyle beni darp ettiklerini düşündüm fakat Mustafa Sünbül ve yanındaki isimlerini bilmediğim şahıslar beni darp etmediler, kargaşayı önlemek için ayırmaya çalıştılar. Benim Mustafa Sünbül ve yanındaki ismini bilmediğim şahıslar ile herhangi bir husumetim yoktur. Mustafa Sünbül ve yanındaki şahıslardan şikayetçi ve davacı değilim."

 

 

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

Gazeteler