head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Beş yaşına kadar olan çocuklara olağanüstü bakım ve eğitimi sağlayacak kreş ve gündüz bakımevleri yapılacak...

 

Alanya Belediye Başkan Adayı Haydar Yıldız, her mahalleye birer kreş ve gündüz bakımevi vadetti.


Kapsamlı bir proje olan kreş ve gündüz bakımevi projesini tanıtan Yıldız, “Çocuk odasında geniş oyun odaları ve muhteşem bahçeleri olan kreş ve gündüz bakımevleri olacak. Çocuklar, iletişim, fiziksel gelişim ve ifade edici sanat ve tasarım da dahil olmak üzere, ilk yılların kuruluş aşamasının tüm yönlerini kapsayan çok çeşitli ilham verici öğrenme aktivitelerinden yararlanacak tam kapsamlı eğitilecek” dedi.

 

KREŞ 2 f29bb


PROFESYONEL GÜVENLİKLİ EKİPLERLE ÇALIŞACAĞIZ...


Deneyimli, çocuk bakımı yeterliliklerine, pediatrik ilk yardım sertifikalarına ve güvenlik eğitimine sahip olan ekipler oluşturulacağını dile getiren Yıldız, “Her ekip üyesi gelişmiş ve çocuk odasında ek güvenlik için kameralar ve güvenli kapı giriş sistemleri bulunacak” diye konuştu.


ÇOCUKLAR KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVLERİNDE HAYATA KAZANDIRILACAK...


Kreş ve gündüz bakımevi, lezzetli ve sağlıklı yemekler ve atıştırmalıklar sunarak çocuklara besin açısından dengeli harika bir beslenme sağlanacağını ifade eden başkan adayı Yıldız, “Anaokulunun personeli ayrıntılara dikkat etmeye, daha fazlasını yapmaya ve kreşe giden çocukların ve ailelerin ihtiyaçlarını dinleyecek ve çocukların geleceğe daha iyi yetişmelerini sağlayacak”

 

 

 

HABER: Mertcan  YILMAZ

Gazeteler