head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Alanya Tapu Müdürü Oğuz Keser’e karşı başlatılan karalama kampanyası karşısında Alanya’ya gelen müfettiş, 4 gün boyunca yaptığı inceleme ve kontrolde hiçbir usulsüz ve hatalı işlem bulamadı...

Alanya Tapu Müdürü Oğuz Keser’e karşı başlatılan ‘Yıpratma ve karalama kampanyası’ sonrasında Alanya'ya gelen müfettişin yaptığı incelemeler tamamlandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu tarafından Alanya’ya görevlendirilen bir müfettiş, 4 gün süre ile Müdür Keser’in göreve başladığı 1 Ocak 2022 ve 31 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılan 178 bin işlemi tek tek inceledi.Yapılan incelemede müdür Keser’in yaptığı işlemlerde olumsuz bir bulguya rastlanılmadı.

MÜDÜR KESER; "DAVA AÇMAK İÇİN AVUKATIM İŞLEMLERE BAŞLADI"...


Müdür Oğuz Keser ise;  "Son günlerde çıkan asılsız haberler karşında şahsımı ve kurumumuzu yıpratmak için kasıtlı olarak hazırlanmış yazılar hakkında; yazanlar ve yazdıranlara dava açmak için hazırlık içindeyiz,Avukatım yakında bu işlemleri başlatacak" dedi.

Ayrıca müdür Keser’in, Alanya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü içerisinde çalışan art niyetli ve disiplinli çalışma altına girmek istemeyen bazı personellere, kamuoyunu ilgilendirmeyen ve gerçek haber niteliği taşımayan yazıları dışarıya sızdırdıkları gerekçesiyle işlem yapmak için hazırlık yaptığı gelen bilgiler arasında.

 

 

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

Gazeteler