head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Demir, seçim çalışmaları kapsamında Çıplaklı Mahallesi'nde cami temel atma törenine katıldıktan sonra Antalya Anavatan Partisi İl Başkanı Alihan Kansu ile Anavatan Partisi İlçe Binası'nda bir araya geldi...

DEMİRİANAP 2 674fb

Demir; İttifak yaptıkları Anavatan Partisi ile gönül birliği içinde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

İl Başkanı Kansu Demir'e hitaben "Devletine 40 yıl hizmet etmiş, devlet adabını bilen, Alanya'lı olan ve Alanya'yı tanıyan bir başkan adayıyla yola çıkmanın gururunu yaşıyorum" dedi.

DEMİRİANAP 3 d4446

Anavatan Partisi İl Başkanı Alihan Kansu ve yönetim kurulu üyelerini Gelecek Partisi İlçe binasında konuk eden ilçe Başkanı Yıldız Serdaroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Birlikte hareket ettiğimiz partilerle Alanya için yapılacak projeleri ve hizmetleri istişare ettik. Tek amacımız Alanya'nın hak ettiği şekilde yönetilmesidir" diye konuştu.

Başkan adayı Demir, gün içinde Cuma Pazarı'nda da vatandaşlarla ve esnaflarla buluşarak seçim çalışmalarını sürdürdü.

DEMİRİANAP 4 d0938

Demir, "Seçimlerin son gününe kadar gücümüzün yettiği kadar çalışacağız. Biliyoruz ki takdir gayrete aşıktır. Biz de 40 yıl devletimize hizmet ettikten sonra elveda bürokrasi merhaba demokrasi diyerek halkımıza hizmet için halkımızın hizmetindeyiz" ifadelerini kullandı.

 

 

 

HABER: Ayten  YILMAZ

Gazeteler