head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Çıplaklı Mahallesi Merkez Camii’nin temel atma töreni bugün dualarla gerçekleştirildi...

Alanya'nın Çıplaklı Mahallesi Merkez Camii’nin temel atma töreni bugün gerçekleştirildi. Temel atma törenine Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, siyasiler, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreni Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunması ile başladı. 365 metrekare üzerine 500 kişilik kapasiteye sahip olacak olan cami, Selçuklu mimarisine uygun bir şekilde tasarlanacak.

Ayrıca cami, lojmanı, gençlik merkezi, Kuran kursu ve müştemilatı ile birçok hizmeti mahalle sakinlerine sunacak.

CAMİ TEMEL ATMA 3 6ca6f

‘CAMİ SELÇUKLU MİMARİSİNE UYGUN ŞEKİLDE İNŞA EDİLECEK’...
Tören öncesi konuşan Alanya Müftüsü İhsan İlhan, “Alanya’daki camilerde katkıları olan tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Çıplaklı Mahallesi Merkez Camii’nin hayırseveri Molla Ömeroğlu ailesine teşekkür ederiz” dedi.

 

CAMİ TEMEL ATMA 2 3ac21

BAŞKAN YÜCEL ‘ÖMEROĞLU AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ’...
Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, “Alanya sürekli gelişen bir şehir. Alanyalı hayırseverlerimize minnettarız. Ömeroğlu ailesine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmalarının ardından Çıplaklı Mahallesi Merkez Camii temel atma töreni yapılan kurdele kesimi ile gerçekleştirildi.

Gazeteler