head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Alanya belediye başkanlığı yaptığı yıllarda efsane başkan adını alan Hasan Sipahioğlu'nu ziyaret eden Alanya belediye başkan adayı Mevlüt Demir "siyasete dair" görüş alışverişinde bulundu...

DEMİR VE SİPAHİOĞLU 2 aea5d

Gelecek partisi,Anatavan partisi ve Saadet partisi ortak Alanya belediye başkan adayı Mevlüt Demir, avukat ve eski Alanya belediye başkanı Hasan Sipahioğlu ile yaptığı görüşmede, Alanya'nın sorunları ve çözüm önerileri üzerine konuştu.

DEMİR VE SİPAHİOĞLU 3 108bc

Demir, Sipahioğlu'nun "saygılı ve yapıcı bir üslup sergilemesinin" kullanmasının siyaset adamlığını ve kalitesini gösterdiğini belirtti.

 

Demir, "Biz de çalmadan çaldırmadan Alanya'ya hizmet için çıktığımız yolda desteklerinizi bekleriz" dedi.

DEMİR VE SİPAHİOĞLU 4 7cb15

Alanya belediye Başkan adayı Mevlüt Demir'e destek veren Anavatan partisi ilçe başkanı Sadri Bayat görüşmelere katıldı.

Hasan Sipahioğlu ziyaretinde Alanya siyasetinde aynı dönemde siyaset yapan Yıldız Serdaroğlu ile de görüşme fırsatı bulan Sipahioğlu Alanya gelecek partisi ilçe başkanlık görevinde başarılar diledi.

Alanya siyasi gündeminin konu aldığı görüşmenin ardından siyasi çalışmalarını sürdüren Demir, vatandaşlar ve esnaflarla görüşmelerine devam etti. Demir, Alanya'nın daha yaşanabilir bir kent olması için projelerini anlattı ve halkın taleplerini dinledi.

 

 

HABER: Halime Yağmur  AKDAĞ

 

Gazeteler