head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Sayın Alanya'nın gelecekteki belediye başkanı, yapı ve turizm bileşeni olarak Alanya'ya çok benzeyen Pattaya şehrinde kültürel etkinlikler düzenleme deneyimini incelemenizi tavsiye ederim...

ÖNERİ 2 047f3

Türk tatil beldesi, belediye tarafından finanse edilen, ilgi çekici olmayan ve modası geçmiş etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Mevcut kültür departmanı sorumluluklarına oldukça resmi bir şekilde yaklaşıyor ve yeni fikirler sunmuyor, küresel turizm endüstrisindeki güncel gündemi takip etmiyor.

ÖNERİ 3 43f90

Ne yazık ki, Alanya'da her yıl düzenlenen etkinlikler uzun süredir geçerliliğini ve çekiciliğini kaybetmiş durumda.

Lütfen uluslararası deneyimi inceleyin!

ÖNERİ 4 c26a4

Tatil kenti Pattaya örneğini kullanarak şehirde halka açık etkinlikler düzenleme deneyimini incelemek için Alanya'dan medya temsilcileri ve belediyenin kültür departmanı çalışanları için bir çalışma gezisi düzenlemenizi öneririm.

Saygılarımla,

Khoroshkin Victor.

Örneğin: Şubat ayında Pattaya'daki etkinlikler

🔵 2-3 Şubat'ta Khao Chi Chan Dağı'nın eteklerinde teatral bir kültür gösterisi düzenlenecek. 17:00'da başlıyor. Giriş ücretsizdir.

🔵8-10 Şubat geleneksel Brutal Bisiklet Festivali Burapa. Her zaman olduğu gibi buraya giriş ücretsizdir.

🔵 10 Şubat'ta Çin toplumunun olduğu her yerde Çin Yeni Yılı'nı kutluyoruz. Genellikle burada

🔵 22-26 Şubat Uluslararası Uçurtma Festivali Central Festival alışveriş merkezinin önündeki Sahil Yolu'nda Ayrıca müzelerde ve özel restoranlarda müzik festivalleri ve etkinlikler de var!

Belediyenin yabancılarla çalışma dairesi, yabancılar topluluğu, yabancı blog yazarları ve medya ile bilgilendirme çalışmaları açısından tatmin edici bir şekilde çalışmıyor!

bilgi notu: Pattaya'nın nüfusu Alanya'nın nüfusuna karşılık gelir - 300.000 kişi, otel odası sayısı yaklaşık olarak aynıdır!

Şubat 2024'te Taylandlı yetkililer şehri 1,5 milyon turistin (yabancı ve Tayland vatandaşları) ziyaret edeceğini tahmin ediyor.

 

 

HABER ve YORUM : Khoroshkin Victor

Gazeteler