head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Alanya Belediye Başkan Adayı Haydar Yıldız, Alanya'nın son dönemde yaşadığı olumsuz olaylara dikkat çekerek, Alanya'nın sahipsiz olmadığını vurguladı...

Yıldız, "Alanya, suç çeteleri, intiharlar ve sahil cesetleri ile anılmayı hak etmiyor. Alanya, güzel doğası, tarihi ve kültürel zenginliği, misafirperver insanları ile Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biridir. Bu değerleri korumak ve geliştirmek için biz varız" dedi.

Haydar Yıldız, Alanya halkının huzur ve güvenliğini sağlamak için suçla mücadelede kararlı olduklarını belirtti.

 

"Suçla mücadelede sadece polis ve jandarma yetmez. Belediye olarak biz de üzerimize düşeni yapacağız. Kameralarla şehri izleyecek, aydınlatma sistemlerini güçlendirecek, sosyal projelerle gençleri ve kadınları destekleyecek, eğitim ve kültür faaliyetleriyle halkımızı bilinçlendireceğiz" diye konuştu.

Belediye başkan adayı Yıldız, Alanya'nın turizm potansiyelini artırmak için de çalışacaklarını söyledi.

"Alanya'nın imajını yabancı basında zedeleyen bu olaylara yöneticiler sessiz kalmamalı. Biz Alanya'yı tanıtmak için her platformda aktif olacağız. Alanya'nın doğal ve tarihi güzelliklerini koruyacak, çevre kirliliğine izin vermeyeceğiz. Alanya'da yaşayan yerli ve yabancı turistlerin memnuniyetini sağlamak için hizmet kalitemizi yükselteceğiz" dedi.

Yıldız, Alanya'da bulunan tüm mahallelerdeki parklara büfeler koyacaklarını ve içerisinde WC'nin ve parkın bakımı temizliğinin yapılacağını belirtti.

"Büfeler kuracağımız kooperatiflerle belediyeye çalışacak. Bu sayede hem belediyenin gelirini artıracağız hem de istihdama faydası olacak. Parklarımız hem çocuklarımız hem de yetişkinlerimiz için keyifli bir ortam olacak" diye konuştu.

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler