head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Uzun süre Alanya Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra  İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Aday Adayı olmak için istifa eden Nazmi Yüksel, bugün İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatına katıldı...

DEĞİŞ 2 825e3NAZMİ 2 378e1

Antalya İYİ Parti  İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin'in de katıldığı programda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Hilmi Er, "İYİ Parti Alanya'da Nazmi Yüksel ile daha da güçlendi ve güçlenmeye devam ediyor. Bundan sonra hedefimize doğru koşar adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

 

 

NAZMİ YÜKSEL ;"PARTİMİZİN EMRİNDEYİZ"

2024 yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı olan Nazmi Yüksel de, Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin'i kutlarken, "Bundan sonra da hem partimizin hem de vatandaşlarımızın emrindeyiz. Hep birlikte gece gündüz demeden çalışacağız ve hedefimize ulaşacağız" şeklinde konuştu.

"İYİLİK GÜNEŞİNİ ASACAĞIZ"

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan da 31 Mart'ta iyilik güneşini Alanya Kalesi'ne asacaklarını ifade ederken, "Bunu hep birlikte çok çalışarak başaracağız. Mehmet Şahin Başkanımız bundan sonra sizler için, Alanya için hizmet edecek. Bundan sonra el birliği içinde olacağız, güç birliği içinde olacağız. Onun sözü, bunun sözü demeyeceğiz, bizim sözümüz diyeceğiz. 31 Mart'ta mührü vurup, Alanya'nın anahtarını Sayın Genel Başkanımıza takdim etmeye hep birlikte gidelim" dedi.

NAZMİ 3 35e43

 

 

HABER:  Ayten  YILMAZ

Gazeteler