head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, CHP PM Üyesi Şengül Yeşildal, CHP’nin önceki dönem İlçe Başkanları, geçmiş yıllarda görev yapan Belediye Meclis Üyeleri, Bölge Yöneticileri ve Mahalle Temsilcileriyle buluştu...

ÖZÇELİKE DESTEK 2 ff442

CHP ilçe binasında yapılan toplantıya mevcut yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

‘CHP Alanya’da farklı bir kampanya hazırladık’...

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Bülent Kandemir, yerel seçimlere yönelik yapılan hazırlık çalışmalarını hakkında detaylı bilgi verdi. İlçe Başkanı Bülent Kandemir, Başkan Adayı Özçelik ve parti yönetiminin uyumlu bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürdüğünü ve ciddi bir kampanya hazırlığı yaptıklarını kaydetti.

Profesyonel bir siyasi danışman ve dijital medya ekibi ile çalışmaların hazırlandığını bildiren CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir, ‘Tüm örgütümüzle tek vücut olduk. Adayımız partimize çok yakıştı, partililerimizden ve kamuoyundan bu yönde ciddi destek alıyoruz.’ dedi.

ÖZÇELİKE DESTEK 3 7f840

Kandemir, “30.01.2024 tarihinde Alanya Kültür Merkezi’nde yapılacak aday tanıtım toplantısı sonrasında tam kapasite ile saha çalışmalarına başlayacağız, hazırlıklarımız büyük oranda tamamlandı.” diye konuştu.

Özçelik: Seçim ekiple kazanılır. Biz güçlü bir ekibiz...

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, toplantıya katılan parti yöneticilerine kendisinden ve düşüncelerinden söz ederek konuşmaya başladı. Özçelik, CHP’li bir aileden geldiğini, doğduğu ve doyduğu Alanya’ya hizmet etmek için çok heyecanlı olduğunu, adaylığının kamuoyuna duyurulmasından bu yana Alanya’da yaşayan her kesimden aldığı olumlu tepkiler dolayısıyla motivasyonun daha da yükseldiğini söyledi.

Osman Tarık Özçelik, “Ben takım çalışmasına çok inanan birisiyim, tek kişiyle seçim kazanılmaz, Belediye de yönetilmez; bu seçimi CHP Örgütü ve bana inanan hemşehrilerimiz ile birlikte kazanacağız” dedi.

Özçelik, toplantıda “Benim sizleri mahcup edecek bir geçmişim, bir kararım ya da aldığım bir inisiyatifim yok, beni tanımayan seçmenlerimizle, dostlarınızla, arkadaşlarınızla konuşurken rahatlıkla bana, dürüstlüğüme kefil olabilirsiniz” şeklinde konuştu.

CHP’nin tüm yöneticileri başarı diledi...

Toplantıda söz alan önceki dönem CHP yöneticileri, yapılan hazırlıklara dair verilen bilgilerden çok mutlu olduklarını, Belediye Başkan Adayı Özçelik’in, kamuoyu nezdinde dürüstlüğü, başarılı yöneticiliği, insani ilişkileri dolayısıyla memnuniyet uyandırdığını, saha çalışmalarına katılmak için çok heyecanlı ve istekli olduklarını ifade ettiler.

 

 

HABER: Uğur  AKDAĞ

Gazeteler