head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla Alanya'ya hizmet etmeyi hedefleyen Alanya belediye başkan adayı Mevlüt Demir, Alanya Selçuklu Kültür Merkezi projesini tanıttı...

Alanya'da yaşayan vatandaşların sosyal, kültürel ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan bu proje, Selçuklu mimarisinin modern yorumuyla dikkat çekiyor.

Alanya Selçuklu Kültür Merkezi, kütüphane, internet ve dijital kütüphane, bebek emzirme odası, toplantı odaları gibi birçok bölümden oluşuyor.

 

DDD 2 db332

Vatandaşlar burada kitap okuyabilir, araştırma yapabilir, seminerlere katılabilir, sosyalleşebilir ve dinlenebilir. Ayrıca merkezde doktor, bilim adamı ve uzmanlar tarafından güncel konular ve hastalıklar hakkında bilgilendirici sunumlar da yapılacak. Alanya Selçuklu Kültür Merkezine gelen vatandaşlar alkol hariç her türlü içecek bulabilecek ve tatile gelen arkadaşlarını burada misafir edebilecek. Mevlüt Demir, bu projeyle Alanya'ya değer katacaklarını ve vatandaşların yaşam kalitesini artıracaklarını söyledi. Özellikle emekli ve gelir seviyesi düşük vatandaşların bu merkezden Az bir ücretle yararlanabileceğini belirtti. Alanya Selçuklu Kültür Merkezi'nin hem tarihi hem de çağdaş bir yapı olacağını ifade etti.

 

 

 

HABER: Mertcan  YILMAZ

Gazeteler