head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Başkan adayı Haydar Yıldız, yerel seçimler öncesinde seçmenlere seslenerek, bu seçimin Alanya'nın kaderini belirleyeceğini söyledi. Yıldız, belediye başkanı seçerken dikkat edilmesi gereken kriterleri sıraladı.

Yıldız, "Bir seçim yaklaşıyor ve karşımızda adaylar var. Birisi yakışıklı, boyu uzun, gözü kaşı vesaire. Diğeri ise daha sıradan görünüyor ama kentin sorunlarına hakim ve çözüm üretiyor. Biz bunlara uymazsak ve sadece dış görünüşe bakarak oy verip seçersek, kentin geleceği nasıl olacak? Aslında bu şehrin evlatları olarak geleceğimizi ihanet etmiş olmuyor muyuz?" dedi.

Haydar Yıldız, belediye başkanı seçerken vizyon, deneyim, katılımcılık, çözüm odaklılık, eğitim, ekonomik yönetim, çevre duyarlılığı, toplumsal uyum, iletişim becerileri ve inovasyon gibi faktörlerin göz önünde bulundurulması gerektiğini vurguladı.

Başkan adayı Yıldız, "Bu faktörler, belediye başkanının kenti yönetme kapasitesini ve halkın ihtiyaçlarına cevap verebilme yeteneğini gösterir. Seçim sürecinde adayların geçmişteki başarılarını ve gelecekteki planlarını incelemek, karar vermede yardımcı olacaktır." diye konuştu.

Yıldız, kentle ilgili net bir vizyona sahip olduğunu ve Alanya'yı daha yaşanabilir, daha gelişmiş ve daha mutlu bir şehir yapmak için çalışacağını ifade etti. Yıldız, "Alanya'yı hep birlikte yöneteceğiz. Halkımızın fikirleri bizim için önemli. Belediyemiz şeffaf ve hesap verilebilir olacak. Sorunları tespit edip çözüm üretecek, projelerimizi hayata geçireceğiz. Alanya'ya hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

 

 

 

HABER: Mertcan  YILMAZ

Gazeteler