head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Alanya Belediye Başkan adayı Mevlüt Demir, Alanya İttifakı'nın bir parçası olarak seçim kampanyasını Alanya'nın kırsal kesimlerinde sürdürüyor...

 

MD 2 4405d

Anavatan Partisi, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin bir araya gelerek oluşturduğu bir seçim ittifakı olan Alanya ıttıfakı belediye başkan adayı Mevlüt Demir, seçim kampanyası boyunca Alanya'nın tüm bölgelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşuyor ve projelerini paylaşıyor.

 

MD 3 c53cd

Mevlüt Demir, Badem Ağacı Mahallesi'nde Anavatan Partisi Başkan Yardımcısı Hüseyin Topal tarafından verilen mevlüt yemeğine iştirak etti.

Alanya belediye başkan adayı Mevlüt Demir Dünya şehri Alanya yı Alanya yapan Alanya'nın köy ve mahalleleri görüyoruz ki yok sayılmış unutulmuş bu insanlara sahip çıkmak ortak kültürümüz olan hayvancılık ve tarım konusunda destek sağlamak gelişen dünyada onlarında ekonomik olarak hak sahibi olmasına katkı sağlayacak sistemlerin oluşturulması Alanya'da yaşayan herkesimin gelir seviyesinin eşitlenmesi için kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza sahip çıkılması gerektiğini ifade etti. Son olarak Oba Alacami'nde bulunan eski Alanya evlerini de inceleyen Demir, bu tarihi yapıların turizme kazandırılması ve bölge halkının ekonomik olarak faydalanması için çalışacaklarını söyledi. Demir, "Bu güne kadar yapılmayanları yapmak bizim görevimiz" dedi.

MD 4 3eb79

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler