head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Brand Group Alanya Belediyespor'un Pasörü Azizcan Ataoğlan, Bursa Büyükşehir Belediyespor maçına sporseverleri davet etti. Azizcan, 'Taraftarımız bizim sahadaki 7'nci oyuncumuz. 7'nci gücümüzü Bursa maçına bekliyoruz' dedi...

 

MAÇ CUMARTESİ SAAT 17:00'DE...
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde ki ilk sezonunda taraftarına müthiş maçlar izleten Brand Group Alanya Belediyespor, ligin 16. hafta maçında 20 Ocak Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu'nda ligin dişli ekiplerinden olan Bursa Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. BG Alanya Belediyespor, zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı çift idmanla sürdürdü. Sabah Fitness salonunda çalışan kırmızı beyazlılar, maçın oynanacağı Atatürk Spor Salonu'nda saat 17.00'de gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanında Bursa maçının pratik çalışması yapıldı. Takım kaptanı Emin Gök ile pasör Azizcan Ataoğlan, idman sonrası yaptığı açıklamada sporseverleri Bursa BŞB maçına davet etti.

'7. OYUNCUMUZ TARAFTARIMIZ'...
Kırmızı beyazlı takımın önemli isimlerinden pasör Azizcan Ataoğlan, taraftarın 7'nci oyuncu olarak maça etki ettiğine dikkat çekerek şu açıklamayı yaptı: "Takım halinde çok iyi bir sezon geçiriyoruz. Gerçekten güzel bir atmosfer var. Sezona nasıl galibiyetlerle başladıysak, ikinci yarıda da bunu sürdürmek istiyoruz. Şu anda her şey hazırlandığımız ve isteğimiz gibi ilerliyor, iki tane çok önemli maçı galibiyetle geride bıraktık ama her hafta başka bir mücadele bizi bekliyor. Bursa Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız maç için hocalarımız ve teknik kadro gerekli bilgileri ve taktikleri bizlere sunuyorlar. Evimizdeki bu zorlu maça hazırız diyebilirim ve sahada ki yedinci kişi olarak bütün Alanya halkını bu önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz."

KAPTAN: 'YERİMİZİ SAĞLAMA ALMAK İSTİYORUZ'...
Brand Group Alanya Belediyespor takım kaptanı Emin Gök, Bursa BŞB'nin en yakın rakiplerinden olduğu belirterek, "Bu hafta oynayacağımız Bursa maçı hedeflerimize ulaşmak adına en kritik maçlarımızdan biri olacak. Çünkü Bursa ligde direk rakibimiz olan bir takım. Çok tecrübeli ve kaliteli bir takım, her rakibimizi olduğu gibi onlar da çok ciddiye alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün ve yarın da son hazırlıklarımızı yapıp maçı bekleyeceğiz. İnşallah galibiyet serimizi devam ettirip, ligdeki bulunduğumuz konumu korumak ve sağlamlaştırmak istiyoruz. Evimizde oynayacağımız bu önemli maça tüm Alanya halkını davet ediyoruz" dedi.

 

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler