head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Alanya Belediye Başkan Adayı Mevlüt Demir, Saadet Partisi ve Anavatan Partisi ilçe başkanlarıyla birlikte Alanya Hal'ini ve hal esnafını ziyaret etti...

Ziyarette, Alanya'nın tarım ve turizm potansiyelini değerlendiren Demir, Alanya'nın daha iyi yönetilmeyi hak ettiğini söyledi.

 

DEMİR HALDE 2 49d10

Alanya toptacı halinde bulunan tüm hal sahiplerini ziyaret eden demir'e Anavatan partisi ilçe başkanı Sadri Bayat , Saadet partisi ilçe başkanı Hüseyin Sarıca, Gelecek Partisi Alanya ilçe başkanı Yıldız Serdaroğlu ve partilileri ziyaretlere eşlik ettiler.

DEMİR HALDE 3 20394

Demir, "Alanya sadece turizm değil, tarım alanında da ülkemizin bir değeridir. Alanya'da yaşayan 400 bin kişi, tarım ve turizm sektöründe emek veren herkes, daha iyi hizmetler, daha iyi imkanlar bekliyor. Biz de Gelecek Partisi olarak, devleti milleti bilen bir anlayışla, Alanya'nın geleceği için çalışacağız. Alanya'yı hak ettiği yere taşımak için, hep birlikte tarih yazmak için, haydi Alanya diyoruz." dedi.

Başkan adayı Demir, ziyaret sırasında hal esnafının sorunlarını ve taleplerini de dinledi.

Hal esnafının üreticilerle ve tüketicilerle arasında önemli bir köprü olduğunu belirten Demir, hal esnafına daha modern ve işlevsel bir çalışma ortamı sağlamak için projeler hazırladıklarını ifade etti.

 

 

HABER: Halime Yağmur  AKDAĞ

Gazeteler